Philips VisaPure

by - února 17, 2015

Když si něco přejete, musíte si dát pozor na to, co to je. Některá přání se totiž můžou splnit. Pokud si však přejete něco dobrého a pozitivního, tak se není čeho bát a pak už jen stačí opravdu doufat, že přání bude vyslyšeno. A to se stalo právě mně. Na konci prosince jsem publikovala článek, kde jsem vám psala o čistících kartáčcích na pleť. Přála jsem si jeden z nich vlastnit a dnes vám můžu napsat své dojmy a zkušenosti, protože nedávno mi zazvonil u dveří kurýr, který měl v ruce taštičku a uvnitř tento poklad.

Philips VisaPure je ten, který mi zdobí koupelnu a pozvedl mé každodenní noční čištění na novou úroveň. Při pravidelném používání by měla být pleť krásnější a čištění by mělo být až desetkrát efektivnější, než ruční čištění. Navíc by měl kartáček zlepšit absorbování pleťového krému

VisaPure jsem rozbalovala s dětským nadšením a těšila jsem se na to, jak si spolu užijeme 60 vteřin relaxace - ano, na čištění má stačit pouhá minuta. Jenže to jsem ještě netušila, že si budu muset chvíli počkat. Kartáček se musel nejdříve nabít, a to trvalo pár hodin. Když jsem ho usadila do nabíjecí stanice, začal si potichoučku spokojeně příst jako kočka a já jsem věděla, že ho můžu na oněch šest hodin, co potřebuje k nabíjení, nechat osamotě, protože mu nic nechybí.

Když přestala blikat nabíjecí kontrolka, pustila jsem se do testování. Nejdříve je potřeba navlhčit si pleť i kartáček a pak nanesete čistící gel nebo pěnu. Můžete si zvolit ze dvou rychlostí - pro jemné a pro hloubkové čištění. Já používám jemné čištění a zatím jsem zkoušela jen základní kartáček, ale hodlám ho vystřídat za jemný, který je opravdu heboučký a myslím, že bude pro mou pleť lepší. Tím ale nechci říct, že by ten  základní pleť nějak dráždil. To vůbec ne.

A jak probíhá samotné čištění? Kartáček si proceduru rozdělí do tří částí po dvaceti vteřinách, po kterých se vždy na vteřinku zastaví a vy tak víte, že se máte přesunout na další část obličeje. VisaPure je vodotěsný, takže si ho můžete vzít do sprchy. K tomu jsem se zatím neodhodlala, ale když mi na něj při čištění kartáčku kápne voda, jsem v klidu, že se mu nic nestane. Součástí balení je i cestovní pouzdro, takže ho můžu s sebou brát kamkoli budu potřebovat a věřte, že ho s sebou budete brát moc rádi, protože já už si bez něj mé čištění pleti nedokážu představit.



VisaPure splnil mé očekávání do posledního bodu. Pleť mám mnohem hladší, mám pocit, že i ty krémy a veškeré pečující prostředky se lépe vstřebávají a pokožka je tak více vyživená. Možná je to jen díky tomu pocitu jemnosti. Zmenšily se mi póry a už nemám ani ty suché a šupinkovaté místa, které jsem měla po nanesení téměř každého makeupu.

Tento čistící kartáček se stal nedílnou součástí mé každodenní péče o pleť a už bych ho nedala z ruky. Po náročném dni je příjemné, když se o vaši pleť postará někdo za vás a ještě vám dopřeje jemnou mikromasáž a vy jdete tak spát odpočatí a s pletí, která je spokojená.

Kdo z vás vlastní jakýkoli čistící kartáček? Jak jste spokojeni a kdo teprve o jeho pořízení uvažuje?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.