Růžová kosmetika

by - února 23, 2015

Když slyším "růžová", zbystřím, a zajímám se o co jde. Tentokrát jde o kosmetiku, která obsahuje růžový olej, který je získáván v Bulharsku v údolí s růžovými plantážemi. Když jsem dostala nabídku otestovat některé výrobky, váhala jsem. Eshop je přehledný, ceny více než příznivé a nabídka je plně dostačující. Nicméně obaly na mě působily jako z babiččina šuplíku a taky to, že je tento eshop ještě v plenkách nebudilo příliš důvěru.

Ale riskla jsem to a teď vám napíši pár řádků o tom, jak to dopadlo. Komunikace byla na jedničku a výrobky jsem měla doma opravdu rychle a dorazily naprosto v pořádku. A co že jsem si to nechala domů poslat? 


Přírodní růžová voda ve spreji. Tady byla volba jasná, protože už dlouho jsem o růžové vodě četla samou chválu a prostě jsem ji doma musela mít. Nemohla jsem se však dlouho rozhodnout, jakou značku vyzkoušet a tak jsem ráda, že se to vyřešilo touto cestou. Růžová voda je výborná na čištění pleti a také na osvěžení, a to hlavně v horkých dnech nebo při cestování. Já si ji na pleť nanáším před použitím nočního balzámu nebo denního oleje Inlight, protože se tak lépe roztírají a tak nějak mám pocit že mi to víc vyhovuje. Růžovou vodu můžete také nanést na vatový tampónek a položit si ji na unavené oči. Využití se najde mnohem víc, je to takový všestranný pomocník. Jediný problém jsem měla ze začátku se samotnou vůní, ale už jsem si zvykla a vím jistě, že to není mé poslední balení.


Masážní krém s kokosovým olejem a růžovou vodou - když jsem ho viděla v nabídce, věděla jsem, že ho musím mít. Doma mám čistě kokosový olej a tak kombinace s růžovou vodou byla pro mě neodolatelná. Dopřávám si ho po koupeli a je úžasný. Je hutný, ale rychle se vstřebá a zanechá pokožku krásně hebkou s lehkým olejovým filmem, který ale nemastí, takže si můžete s klidným svědomím obléct své oblíbené pyžámko. Navíc se všude line příjemná, jemná, růžová vůně. Za 133,- dostanete 330ml kelímek, který vám nějakou tu dobu vydrží. Tohle si prostě nechám líbit.


Posledním výrobkem, který jsem testovala je vyživující maska na vlasy. Obsahuje makadamový olej, pšeničný extrakt a D-Panthenol, což je nejrozšířenější vitamin v kosmetice, který se dobře vstřebává a přispívá k hydrataci vlasů, zamezuje jejich poškozování a podporuje jejich růst. Maska se nanáší na již umyté vlasy a nechává se působit alespoň pět až deset minut, což je pro mě akorát doba, než provedu svůj sprchovací rituál, takže ji splachuji v úplném finále. Hned po první aplikaci jsem viděla, že vlasy vypadají líp - o dost líp, tak nějak zdravěji a leskleji. Vlasy nemám na dotek suché ale působí opravdu vyživeně, a to máme doma šíleně tvrdou vodu. Tahle maska odsunula do pozadí 3 minutovou, hloubkovou masku od Aussie a chlubí se čestným místem ve sprchovém koutě.

Růžová ovládla mou koupelnu, a to na hodně dlouhou dobu. A pokud byste chtěli něco taky vyzkoušet, tak navštivte eshop ruzovakosmetika.cz a nebo zůstaňte na příjmu, protože si brzy o jeden opravdu voňavý balíček zasoutěžíme.

Tak a teď se pochlubte. Kdo má doma růžovou vodu?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.