Un Matin au Jardin - Zelený čaj od Yves Rocher

by - února 13, 2015

Vánoční edice ustupují do pozadí a prostor dostávají nové výrobky, se kterými se chtějí kosmetické firmy pochlubit. Pozadu není ani moje oblíbená značka Yves Rocher, která mimo jiné představila i nový přírůstek do řady Un Matin au Jardin. Konvalinka, třešňový květ, růže, šeřík a citrusové květy dostali parťáka - zelený čaj

Toaletní voda má svěží vůní, která je kombinací jemného zeleného čaje, esenciálních olejů citrónu, pomeranče, cedru a bergamotu. Pokud se chcete osvěžit a připomenout si jaro, nebo pokud máte rádi zelený čaj, pak je tato vůně pro vás jako stvořená. Já ji sice za svou současnou  parfémovanou vodu Quelques Notes d´amour nevyměním, ale když přijdu z práce domů utahaná, je tohle příjemná vzpruha.

Zelený čaj mám všeobecně ráda, o jeho účincích jsem se mimochodem rozpovídala v jednom z mých videí, takže když jsem mohla zároveň s toaletní vodou otestovat i tělové mléko, byl to pro mě požitek. Mléko se vstřebá rychle, takže ho můžu používat i po ranní sprše, kdy se potřebuji rychle obléct a nemusím se bát, že se mi oblečení zamastí. To ale neznamená, že by nehydratovalo. Mandlový olej, máslo z bio Karité a voda z bio chrpy je kombinace, která vás dostane. Na eshopu Yves Rocher se píše, že mléko pokožku lehce provoní. Tady musím nesouhlasit - provonění je silné, nicméně vůně je uklidňující, takže ani před spánkem neuškodí.

Musím říct, že nový přírůstek této řady se povedl, a to nemluvím o designu lahviček, který já prostě zbožňuji.

Už jste někdo edici zelený čaj vyzkoušel?





You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.