Den s blogerkou aneb Zasaďme s Yves Rocher strom

by - března 20, 2015

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

Náhradnicí se stala Vendula Mikulková!



Kosmetickou značku Yves Rocher vám nemusím představovat. Objevuje se u mě na blogu poměrně často a je to má stálice. Dnes mám pro vás jedno překvapení, právě ve spolupráci s Yves Rocher, a jsem moc ráda, že se podařilo něco takového domluvit.

Yves Rocher se zapojuje do projektu Sázejme pro planetu, díky kterému se v České republice vysází 100 000 stromků a při příležitosti zahájení tohoto projektu byly některé blogerky, a já mezi nimi, pozvány na tiskovou konferenci, která se uskuteční 16. dubna a bude zahájena v Praze v Botanické zahradě.

foto: Nikol z Talk to my moustache

A teď to velké překvapení. Tato kosmetická značka nám umožnila, abychom na akci pozvali i jednoho našeho čtenáře. Pokud chcete se mnou strávit den, poznat české i zahraniční zastoupení firmy Yves Rocher, potkat další blogerky a užít si s námi příjemné chvíle, stačí se zapojit do soutěže. Vítěz se může navíc těšit na kosmetický balíček se třemi produkty řady Sérum Végétal. Vaši pleť bude hýčkat vyhlazující péče na kontury očí a rtů a rozjasňující denní a noční péče proti vráskám.

Podmínky pro účast v soutěži jsou následující:
  • sledovat můj blog veřejně přes GFC nebo na facebooku
  • dát like facebookovské stránce Yves Rocher
  • napsat do komentáře pár slov o sobě a o vašem vztahu k přírodě a ke značce Yves Rocher
  • pokud budete soutěž jakkoli sdílet na Facebooku nebo Instagramu, můžete přidat druhý soutěžní komentář - veškeré příspěvky označte hashtagy #SazejmeProPlanetu #DenSBloggerkou #DenSYvesRocher
Zapojit do soutěže se můžete do 9.4.2015, a to jak u  mě, tak také u Markéty a Nikol.
Vítěz bude vylosován.

Předem prosím, aby se do soutěže zapojili jen ti, kteří ví, že si mohou zařídit volno a nenapíší mi v den konání tiskové konference, že se nemůžou zúčastnit. Děkuji.
Hodně štěstí!

You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.