Můj první výrobek od Aussie

by - března 12, 2015

Když jsem vám nedávno psala o vyživující masce na vlasy s růžovým olejem, zmínila jsem, že odsunula do pozadí 3 minutovou hloubkovou masku od Aussie. Abych ale uvedla věci na pravou míru, rozhodla jsem se jeden článek věnovat také právě této masce pro barvené vlasy. 

Hned na začátek se musím přiznat, že celé to davové šílenství kolem značky Aussie se mi vyhnulo a tak nějak jsem po výrobcích netoužila. Pročetla jsem si u ostatních blogerek pár článků a to byl vlastně jediný vztah mezi mnou a těmito výrobky. Jenže jednoho dne mi doma přistála právě tato maska a tak jsem se zařadila do toho dlouhého zástupu majitelek produktu Aussie.

Hloubková maska na barvené vlasy obsahuje výtažek z australské divoké broskve a slibuje revitalizaci barvených vlasů. Nanáším ji na umyté vlasy od uší dolů a nechávám ji působit dvě až tři minuty. Vlasy jsou po použití na dotek jemnější a lesklejší, což podle mě způsobuje i to, že barva vlasů vypadá oživeně. 

Co mi na masce nevyhovuje je uzávěr, který mi přijde nehygienický - při sprchování na otvor teče voda a nebo se na něj práší. Ačkoli je díky zvolenému typu uzávěru manipulace snadnější a rychlejší, uvítala bych i přesto víčko. Občas se mi stane, že se mi po masce špatně rozčesávají vlasy, což by se podle mě u produktu tohoto typu stávat nemělo.

Maska je fajn a líbí se mi, jak nechává vlasy lesklé. Používám ji maximálně jednou týdně, když spěchám a nemám čas na to, nechat nějaký vyživující výrobek působit delší dobu. Tato značka se dá zakoupit v dm drogerii, kde se i já sama podívám na ostatní výrobky, zajímají mě hlavně šampóny. Takže mi můžete doporučit něco, s čím jste spokojené právě vy.

Kdo má doma alespoň jeden produkt od Aussie?


You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.