Nové doplňky u nás doma

by - března 23, 2015

Zařizování bydlení je náročné, opravdu náročné. Člověk si vysní nějakou představu a pak se v obchodě mezi uličkami s regály tváří kysele, protože nic neodpovídá jeho představě. Kolikrát se mi stalo, že jsem ukořistila vítězoslavně nějakou věc a když už jsem se blížila ke kase, tak jsem se zase otočila a dotyčný kousek jsem vrátila zpátky v domnění, že najdu něco lepšího. Někdy bych si přála, abych nebyla tolik náročná a nerozhodná.

Existují ale i světlé výjimky, kdy ulovím nějaký ten kousek a donesu si ho až domů. A právě některé z nich vám dnes ukážu.


Největší novinkou, kterou jsem si přála už nějakou tu dobu, je digitální fotorámeček. V počítači mám tisíce fotek a kdybych si je měla vytisknout, nemám je kam dát, proto jsem začala uvažovat o moderním provedení fotorámečku. Můžete mít na očích tolik fotek, kolik se vám jich vejde na paměťovou kartu. Od té doby co ho máme, si s přítelem sedneme skoro denně na dobrou čtvrt hodinku, díváme se na fotky a vzpomínáme na všechno, co jsme zažili.

Chtěla jsem jednoduchý a přitom designový kousek, který se nám bude hodit do interiéru. Při výběru toho pravého kousku padla volba na značku Hama, která nabízí fotorámeček s ocelovým tělem. Koupili jsme ho na Mall.cz, a to přes portál Plná peněženka. Pokud jste o této stránce ještě neslyšeli, tak vám ji ve zkratce představím. Plná peněženka vám na základě registrace a nákupů vrací zpět nějaké to procento z utracené částky. Registrace je zcela zdarma a je to rychlovka. Pak už jen stačí, abyste na své oblíbené e-shopy vstoupili přes tuto stránku a procenta z nákupů se vám budou vracet zpátky na váš účet. Jakmile dosáhnete částky 100,-, můžete si nechat peníze vyplatit. Už při samotné registraci získáte 50,-, což je do začátku příjemný bonus. Pokud navíc víte, že některý z vašich přátel nakupuje také rád na internetu, pak mu doporučte stránku přes váš odkaz, který získáte po registraci, a pokud se registruje, získáte za něj 200,-. Tahle suma vám však bude připsána až v tu chvíli, kdy váš kamarád dosáhne odměn alespoň v hodnotě 50,-. Přes váš odkaz se takto může registrovat až deset lidí. Takže pokud všichni získají odměny v požadované výši, vy tak dostanete krásné 2000,-. No a ty pak můžete zase utratit. Procentuální odměny jsou různé, my za rámeček získali zpět pouze 0,52%, ale jak se říká "koruna ke koruně". Takže pokud nakupujete rádi třeba na Mall.cz, Aliexpresu nebo si rezervujete ubytování přes booking.com, můžete využít tento portál a nějakou tu kačku ušetřit.

Dalšími novinkami u nás doma jsou květiny. Tu první, gardénii, jsem dostala od přítele. Pořídila jsem ji bílý, plechový obal na květináč z IKEA, který bude časem krásně doplňovat její bílé květy. Už aby to bylo! Umístila jsem ji v kuchyni, kde jsem potřebovala oživit kout na poličce a musím říct, že svůj účel zvládla na jedničku. Aby ale ani terasa nepřišla zkrátka, pořídila jsem si primuli, pro kterou se mi podařilo ulovit tento cementový květináček s nápisem štěstí. V jednom krásném květinářství jsem kolem něj prošla asi třikrát a s váháním jsem si jej vezla domů. Teď jsem ráda, že jsem ho tam nenechala.



Poslední, nejnovější kousek v naší domácnosti je lampička do ložnice. Tedy vlastně dvě, protože přeci nebude přítel po tmě. Ložnici budeme ladit do šedých tónů a  na tyhle jsem narazila v IKEA. Je to samostatný stojan a stínidlo, které jsme si nakombinovali. Jsem s nimi spokojena, protože působí útulně a pořizovací cena nebyla vysoká, takže se ušetřilo na další zvelebování našeho bydlení. Tomu se říká výhra. 

V současné době pátrám po dalších kouscích, které bychom si mohli pořídit, takže je možné, že vás brzy čeká článek s koláží, ve které vám ukážu, co je v mém hledáčku.


Jaký kousek jste si pořídili v poslední době do domácnosti?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.