Novinky pro bezchybnou pleť od Yves Rocher

by - března 03, 2015

Minulý týden jsem se setkala s pár blogerkami při příležitosti představení nové kolekce líčení Zero Defaut od Yves Rocher. Během zkoumání novinek jsme si s holkami dobře popovídaly a bylo to příjemně strávené odpoledne.

Hned na začátku chci zmínit dva štětce - malý Contouring brush, který si zamilovala spousta z nás už na první dotek, a Buffer brush. Tyto štětce budou k dostání za 250,-. Oba dva mají jemné štětinky. Contouring brush testuji, tak vám v budoucnu napíši, jak se mi s ním pracuje.

Mezi novinkami nám byl představen make-up pro bezchybnou pleť. Fytopigmenty mají dopomoci k líčení s dokonalou pletí a přirozeným vzhledem. Pleť by měla být sjednocená. Na výběr budete mít ze čtrnácti odstínů a na své si přijdou i majitelky světlé pleti. Make-up bude k dostání za 399,-. Jelikož má ale Yves Rocher často akce, tak si myslím, že s cenou si starosti dělat nemusíte.


Make-up doplňuje korekční tyčinka. Nafotila jsem vám pár ukázek odstínů - zleva Beige Clair, Rosé Clair, Rosé Moyen a Beige Moyen. Rosé Clair mi byl nejblíž a zkoušela jsem ho nanést pod oči, kde mi hezky splynul s pletí. Cena za tyčinku bude 179,-. 

Celou řadu doplňuje zmatňující pudr, který je obohacen o prášek z bambusu. Balení se zrcátkem obsahuje i štěteček, takže si ho můžete vzít s sebou do kabelky a přepudrovat se kdykoli bude potřeba. Cena pudru bude 419,- a vybrat si můžete z osmi odstínů. 

Všechny novinky budou v prodeji od 9. března, sprchový gel od 30. března. Pokud se na novinky půjdete podívat, určitě se poohlédněte i po novém sprchovém gelu s vůní karamboly, což je exotické ovoce. Voní božsky, tak nějak šťavnatě, svěže a přitom sladce, asi jako makronky na fotce, a u mě doma v koupelně chybět určitě nebude. 

Máte doma někdo něco z dekorativní kosmetiky od Yves Rocher?


You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.