Po čem mé srdce touží

by - března 16, 2015

Jaro je za dveřmi a já začínám prozkoumávat svůj šatník. Zimní věci odsouvám do pozadí a na ramínkách mají své čestné místo jarní kousky. Tohle třídění dělám párkrát do roka, zpravidla při příchodu nového ročního období a má jednu velkou výhodu. Vyřadíte kousky co nepotřebujete, nenosíte je a nebo se do nich nevejdete - a takové to "já do toho zhubnu" neberu. Když budete dávat pryč nějaký ten kousek, berte to pozitivně, vždyť si přece uděláte místo na nějaký nový, slušivý a padnoucí.

A tohle je přesně i můj případ - poohlížím se po nových kouscích, kterými bych prázdné místo ve skříni zaplnila. Nejvíce se budu dívat po padnoucím trenčkotu. Tento béžový Vero Moda jsem objevila na Zoot. Líbí se mi, že knoflíky jsou v jedné řadě a je to krásný dámský střih.

Nutně potřebuji novou kabelku! Byla jsem rozhodnuta pro černou, ale pak jsem objevila tuhle z Manga a zjistila jsem, že by bylo fajn mít ve výbavě také nějakou béžovou. Doma mám jemně růžovou z Orsay a miluji ji, už je to ale nějaký ten pátek co mi slouží a navíc by se mi hodila doma nějaká, kterou si můžu dát na rameno.

Ráda bych sehnala nějakou pěknou pouzdrovou sukni a když najdu tu pravou, nebráním se tomu, že bych si ji pořídila ve více barvách. Jenže jak už to bývá, když hledáte něco konkrétního, většinou narazíte na úplně jiný kousek. Stejně tak tomu bylo i v případě této koženkové sukně ONLY, zalíbila se mi na první pohled.

Pokud mě sledujete na facebooku, tak jste mohli postřehnout, že uvažuji o koupi bot Melissa. Tmavě modré baleríny mě dostaly a ty jemně růžové detaily tomu dávají pomyslnou třešničku. Nemám k tomu příliš daleko, abych neklikla na políčko zaplatit. Jejich pověst, co by pohodlných, voňavých a padnoucích bot je známá a mé srdce touží po tom být majitelkou nějakého toho pěkného modelu.

Jak to máte vy? Plánujete si pořídit nějaké nové jarní kousky?

 


You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.