Rozjasňující hydratační peeling Yves Rocher

by - března 09, 2015

Když si nedopřávám relaxační koupel, která musí trvat alespoň několik desítek minut, pak dodržuji svůj sprchovací rituál. Už to mám tak nějak zautomatizované a vypočítané, abych stihla vše, co potřebuji, 
a hlavně, aby měl každý výrobek svůj dostatečný čas pro působení. A tak trochu, abych si i já užila horkou vodu, která je po celém dni takový balzám, který uvolní všechny napjaté svaly a odplaví stres.

V dnešním článku se podíváme na úplně poslední krok mé procedury, a to peeling. Mým nepostradatelným kouskem je pleťový gurmánský peeling z meruňkových jader, o kterém jsem vám už kdysi psala /klik
a nedávno k němu přibyl nový, rozjasňující hydratační peeling z řady Hydra Végétal, taktéž od Yves Rocher. Koupit se dá na e-shopu nebo v kamenných prodejnách, které já osobně upřednostňuji, protože si můžu vše prohlédnout.

Peeling má gelovou konzistenci, která obsahuje bambusové mikročástice. Jeho používání si opravdu užívám, protože masíruji obličej jemnými, krouživými pohyby, což je uklidňující a ještě se tím účinky peelingu podpoří. Pokožka je osvěžená a zároveň se regeneruje, k čemuž dopomáhá také výtažek z rostlinné mízy. Složení mi celkově lichotí, protože 92% je přírodního původu. Navíc je peeling bez parabenů, minerálních olejů a barviv.

Když už si myslím, že jsem pokožku dostatečně promasírovala, opláchnu ji vlažnou vodou a ze sprchy odcházím s rozjasněnou a vyčištěnou pletí, která je navíc zbavena odumřelých buněk. Tento peeling používám tak jednou týdně, což mi stačí, protože ho doplňuji právě tím s meruňkovými jádry.

Peeling je výborný, ale kdybych ho měla srovnat s tím s meruňkovými jádry, byl by na druhém místě, protože není tak božsky jemňoučký. Sahám po něm tedy tehdy, když si chci dopřát více hloubkovou péči a mám pocit, že potřebuji trochu projasnit pokožku.

Používáte peeling a jak často?

You May Also Like

31 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.