Avon Blog Stars slaví 1. narozeniny

by - dubna 23, 2015

Minulý týden se s akcemi pro blogerky roztrhl pytel a tak vám dnes povím o další, které jsem se zúčastnila. Tentokrát jsem se vydala na oslavu prvních narozenin programu Avon Blog Stars. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o program pro blogerky, který před rokem zahájila kosmetická značka Avon. 

Při příležitosti oslav bylo představeno pár novinek týkajících se kosmetiky, dalšího ročníku blogerky roku a taky byl zahájen projekt Avon Vlog Stars. Já tuhle akci brala jako možnost opět vidět holky, popovídat si s nimi a odpočinout si od pracovního nasazení. Aby to bylo trochu i o tom zkrášlování, nechala jsem si udělat manikúru. K dispozici byly laky od Avonu s gelovým efektem, které mám osobně ráda a hned jsem si vyhlídla nové odstíny, které mi ve sbírce chybí.



Aby nám během celé akce nevyhládlo, připravili pro nás občerstvení manželé, kteří se skrývají za blogem Kitchen story, který je plný dobrot. Nejvíce jsem si pochutnala na hruškovém smoothie s chia semínky, které mají úžasné účinky. Jsou silnými antioxidanty, obsahují vitamíny a zdraví prospěšné prvky a umí také například na sebe vázat vodu až do desetinásobku svého objemu, takže pozitivně ovlivňují proces trávení. Už chápu, proč je má sestra tolik miluje a používá je skoro do všeho.


Celá akce se nesla v příjemném a odpočinkovém duchu a sestříhala jsem z ní pro vás krátké video, prostřednictvím kterého vás na oslavu narozenin vezmu s sebou.


Je mezi vámi nějaká blogerka, která je v programu Avon Blogstar zapojena? 
Jak vnímáte značku Avon?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.