Blogerky v lese - Sázejme pro planetu

by - dubna 19, 2015

Když se sejde parta blogerek v lese, stojí to za to. A když se sejde kvůli dobré věci, pak je to z mého pohledu více než skvělé. Blogerky mají v dnešní době mediální sílu a proto jsem ráda, že můžou pomoci dobrým projektům a dostat je do podvědomí široké veřejnosti.

A jedním takovým projektem je bezpochyby ten, který realizuje Nadace Yves Rocher - Sázejme pro planetu. Projekt má celosvětový význam (ve 27 zemích má být do konce roku 2015 vysazeno 50 milionů stromů), ale pro Českou republiku znamená vysazení 100 000 stromů v CHKO Kokořínsko, která byla zasažena hurikány.

Celý projekt byl představen na tiskové konferenci, která se konala v trojské botanické zahradě, kde byl také zasazen první symbolický strom. A právě při příležitosti představení tohoto projektu se sešla parta blogerek, která projekt Sázejme pro planetu podpořila účastí na samotném sázení stromků, přičemž vysazeno jich bylo 2000

Hned na začátku nám bylo vysvětleno, jak stromky správně zasadit a pak už jsme se spolu s ostatními chopily díla a snad každá jich vysadila několik desítek. Byla to tak trochu posilovna, ale čekalo nás výborné občerstvení na posilnění a domů jsme odcházely s dobrým pocitem, že jsme podpořily dobrou věc.

Na to, jak náš den probíhal se můžete podívat také ve videu. Kromě tiskové konference uvidíte blogerky s motikou v ruce, a to už za podívání stojí.


Do projektu se může zapojit každý, a to zakoupením jednoho z produktů péče o pleť řady ELIXIR 7.9 nebo šampónu pro zářivé vlasy. I vy můžete sázet pro planetu.

Zapojili jste se někdy do nějakého podobného projektu?



You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.