Pantene - péče pro vaše vlasy s antioxidanty

by - dubna 10, 2015

Náš nový domov miluji, ale jen do té doby, než se podívám na dno rychlovarné konvice, na sprchovou hlavici a dlaždičky v koupelně. Máme tady šíleně tvrdou vodu a snažím se proti ní bojovat všemi prostředky. Tvrdá voda se samozřejmě podepisuje i na těle, pleti a vlasech. Musím tedy všemu věnovat větší péči. Proto jsem byla nesmírně ráda, když mi doma přistála úžasně zabalená krabice, která skrývala výrobky Pantene Pro-V, které by mi mohly pomoci

Ještě prozradím, že se jedná o řadu šampónů, která obsahuje antioxidanty neutralizující nahromaděné množství mědi ve vlasech a předchází tím oxidačnímu poškození. A teď trochu srozumitelněji - oxidační minerály, které jsou ve vodě obsažené, způsobují slábnutí vlasu, krepatost a také roztřepené konečky. A tomuhle by měla tahle vylepšená řada předcházet.


Designově povedené lahvičky se usadily v mé koupelně a já začala testovat a doufala, že najdu něco, co mé vlasy zkrotí i bez použití balzámu, masky a jiných produktů, které se staly díky tvrdé vodě naprostou nutností. A našla jsem.

Jako první jsem začala testovat šampón Aqua Light na jemné vlasy se sklonem mastit se. Efekt tohoto šampónu jsem viděla už po prvním použití a mé nadšení neustávalo ani po několika dnech. Vlasy jsou lesklé, nejsou zplihlé a na dotek jsou krásně jemné. A to vše pouze po použití tohoto zázraku, který navíc neobsahuje ani silikony, které by vlasy zatěžovaly. Jako velké plus vidím i to, že si nemusím umývat vlasy co druhý den, ale stačí mi to jednou za tři dny. Ovšem, to neplatí, pokud jdu třeba běhat, protože to je pak umyji klidně i po jednom dni. Co si nemůžu vynachválit je i úžasná, svěží vůně, kterou cítím i po vyfoukání vlasů.

V balíčku jsem našla i artézskou vodu FIJI, což je voda, která se nachází hluboko pod povrchem země, čímž je chráněna před znečištěním. Neobsahuje ani měď, která není sice škodlivá pro naše tělo, ale vlasům neprospívá. Výrobky z nové řady obsahují EDDS, což je skupina polyaminokarboxylových kyselin, které působí jako takový magnet, který na sebe váže nadměrné množství mědi a pomáhá ji neutralizovat. Takže si nedokážu představit lépe zvolený dárek, než právě vodu z artézských pramenů, která chutná mnohem víc, než ta, co mi teče doma z kohoutku. Voda má navíc úžasné balení, takže vím jistě, že tuto láhev budu používat opakovaně.

V balíčku si lebedilo i duo pro oslabené a poškozené vlasy. Šampón, stejně jako ten předchozí, krásně voní a vytváří pořádnou pěnu, což mám ráda, ačkoli vím, že to neznamená, že je šampón dobrý. Jenže tento dobrý je a pokud se doplní kondicionérem, našli jste nerozlučnou dvojku do vaší koupelny. 


Posledním kouskem byl šampón na barvené a matné vlasy. Ačkoli si vlasy barvím, nikdy jsem speciální výrobky pro barvené vlasy nevyhledávala. Ani tomuto šampónu nemám co vytknout. Po jeho použití jsou vlasy lesklé, nicméně nejsou tak odlehčené jako u Aqua Light. Rozčesávání bylo i bez kondicionéru naprosto v pohodě. Tedy kromě mé prokleté "lokny", kterou mám zacuchanou po jakémkoliv produktu. Bohužel nemůžu nějak potvrdit, jestli třeba oživuje barvu, protože jsem šampón testovala v době, kdy jsem měla velké odrosty, takže tady by zabrala jedině návštěva kadeřnice.

Už podle toho, u kterého šampónu jsem se nejvíce rozepsala, se dá uhodnout, který produkt vyhrál tento testovací souboj. Ano, je to šampón Aqua Light, který jsem si oblíbila nejvíc a který mám už doma nakoupený do zásoby.

Co říkáte na tyto novinky?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.