{soutěž} Udrž svůj účes na místě s Aussie

by - dubna 08, 2015


Dárek, to je slovo, které v každém vzbudí jiskřičku zvědavosti a nadšení. Nezáleží na tom, zda jste ten, kdo dárek daruje, nebo ten, kdo ho přijímá. A já jsem moc ráda, že dnes můžu být opět ta, která bude dárky rozdávat. Společnost Procter & Gamble, které tímto děkuji, mi pro vás věnovala balíčky vybraných  produktů, které se postarají o váš účes.  Tyhle novinky si tak budete moci vyzkoušet a můžete si mi pak pochlubit, jak jste byli spokojeni.


Ve hře je řada, která obsahuje dva laky na vlasy a dvě tužidla, přičemž každý z výrobků nabízí dvojí účinek. Lak na vlasy Aussie Miracle Shine & Hold dodá vlasům zářivý lesk a účesu pohyb. Díky menším kapkám lak rychleji zasychá a proto nejsou vlasy tolik slepené a zatížené. Lak na vlasy Aussie Miracle Volume & Hold dodá vlasům objem a zpevní účes lehce a pružně. Navíc pomáhá účes chránit před znečištěným prostředím.

Pěnové tužidlo Aussie Miracle Curl Define & Shine slibuje oslnivou zář vašich vlasů, díky výtažkům z kůry australské divoké třešně, a přitom přirozený, pružně zpevněný účes a svůdné lokny. Pěnové tužidlo Aussie Miracle Volume & Conditioning je jemný jako šlehačka a díky výtažku z australských mořských řas přináší vlasům objem a chrání je před škodlivými vnějšími vlivy.

Všechno to zní báječně, nemyslíte? Pokud byste rádi vyzkoušeli tyto novinky, pak stačí splnit jednoduché podmínky:

  • sledovat blog veřejně přes gfc nebo facebook
  • do komentáře mi napsat, proč chcete výrobky vyzkoušet
  • připsat na sebe kontakt, pro případ výhry

Vylosování budou dva výherci a uveřejněni budou v tomto článku. Soutěžit můžete do  19.4.2015.
Hodně štěstí!

You May Also Like

29 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.