Aperol Spritz FOOD BLOG ROKU 2014

by - května 27, 2015


Víte co je nejlepší na tom, když píšete články zpětně s nějakou časovou prodlevou? Že si vlastně všechny ty krásné chvíle připomenete a tak trochu je prožijete ještě jednou. A v případě akce Food blog roku 2014 jsem tomu dvojnásobně ráda. Na této akci bylo skvělých hned několik věcí, ale tou nejdůležitější byly chvíle, které jsem mohla trávit se svou sestrou. Od té doby, co každá bydlíme v jiném koutě České republiky, jsme si tak nějak mnohem blíž a společné chvíle, kterých není příliš, si užíváme jak jen to jde. 

Téměř celý večer, který se odehrával v úžasných prostorách Pop Up Studia v Praze, nám dělala společnost Kačka z blogu Smooth Cooking se svým manželem, takže o zábavu bylo postaráno. Během večera jsme ochutnali několik delikates. Mým favoritem byl lanýžový popcorn. Hned za ním se držela směs ovoce a těstoviny, u kterých jsem vlastně do poslední chvíle netušila s čím budou, protože byly připravovány pouze za svitu plynového vařiče. Celý večer se podával úžasný drink Aperol Spritz, který jsem měla možnost ochutnat poprvé a s jistotou vím, že to nebylo naposledy.



Z celého dne, kdy se konal Food blog roku mám pro vás vlog, kde se dozvíte třeba i to, kdo vyhrál jakou kategorii. A pokud byste chtěli vidět více fotek, pak určitě navštivte blog mé sestry Pieces of my world, kde najdete podrobný report včetně fotek dalších účastníků a také samozřejmě dalších pokrmů, které nám byly servírovány.


Protože sama příliš food blogů neznám, máte nějaký tip, který blog bych si neměla nechat ujít?

You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.