Avon | Růžová módní výzva

by - května 25, 2015

Rakovina, slovo které změnilo mnoha lidem život a pořád se nebere vážně, dokud neudeří. Rakovina prsu, téma, které se dostalo do povědomí mnoha lidí, a to hlavně díky kosmetické značce Avon, která již několik let pořádá Avon pochod proti rakovině prsu, a to ve více než 58 zemích světa. 

Letos se Avon pochodu v Praze zúčastním i já spolu s dalšími blogerkami, abychom podpořily dobrou věc a doufám, že se najde i mezi vámi někdo, kdo se k nám přidá. Vstupenkou na akci je speciální tričko, které zakoupíte na stránkách zdravaprsa.cz a tím také přispějete tam, kde je to potřeba. Peníze jsou věnovány na projekty spojené s prevencí a bojem proti této nemoci.

Ne jenom, že zakoupením trička podpoříte dobrou věc, ale navíc se můžete zúčastnit Růžové módní výzvy, kde se soutěží o hodnotné ceny jako notebook HP Stream, můj vysněný Olympus PEN, poukázky do Sportisima na kolekci Reebok a také o balíčky kosmetiky Avon. Stačí vytvořit outfit, kde budete mít na sobě tričko a fotku nahrát na stránkách módní výzvy. O vítězi rozhodne porota. Myslíte si, že ji dokážete zaujmout? Zkuste to!

V mnoha případech, kdy byla člověku zjištěna rakovina, to byli právě domácí mazlíčci, kteří hnali nemocného dopředu a dávali mu sílu bojovat. Proto jsem se rozhodla do mé růžové módní výzvy zapojit i Stacie a outfit jsem pojala jednoduše a pohodově. Hodí se na procházky se psem jak do města, tak také do přírody a je pohodlný, což je priorita, hlavně pokud musíte dělat psí kusy, abyste občas svého psího miláčka donutili poslouchat.



 bunda - Reserved | džíny - C&A | tričko - Avon Pochod 2015

No a protože bych si přála, abyste Avon pochod aktivně podpořili, mám pro vás soutěž. Chcete jít na Avon pochod se mnou a dalšími blogerkami a vyhrát růžový balíček kosmetiky Avon?

Pak si zakupte tričko, které je na pochod vstupenkou a splňte následující podmínky:
  • dejte like facebookové stránce Avon pochodu (klik)
  • napište jestli jste se již zúčastnili Avon pochodu a jaké jsou vaše zkušenosti
  • napište mi, proč bych měla vybrat právě vás
Soutěž bude ukončena 31.5.2015 a výherce bude vybrán na základě vašich komentářů. Avon pochod se koná 6. června v sobotu, v Praze, takže pokud víte, že nebudete mít čas, zanechte, prosím, šanci těm, kteří opravdu o setkání a den s námi stojí.

Těšit se můžete jak na mě, tak také na Lucy z blogu Angel-Inspiration, Oliwiy z blogu Everyday-Runway a Marťu z blogu The Blondieverse. Na každém blogu může vyhrát jeden z vás, takže se nás sejde velká parta a pořádně si ten dej užijeme!

You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.