Dokonalá pleť s Yves Rocher

by - května 04, 2015

Nedávno jsem vám psala článek o tom, jak jsem se zúčastnila představení novinek Yves Rocher pro dokonalou pleť, která působí přirozeně. Poctivě jsem výrobky testovala a nyní vám přináším pár slov o každém z nich.

Nejvíce mě překvapila korekční tyčinka. Zakryje i pupínek. Nosím ji s sebou pořád v kabelce, abych ji měla po ruce, když potřebuji makeup na rychlo poupravit. Pokud se ráno probudím a vypadám otekle a jako bych celou noc nespala, zamaskuji s ní i kruhy pod očima.

Kromě tyčinky mám v kabelce i pudr, který pleť zmatní, hezky s ní splyne a netvoří ten velký poprašek na obličeji, který je u některých pudrů vidět na první pohled. Během dne mi stačí jednou až dvakrát přepudrovat. Jediné, co bych pudru vytkla je ne moc praktický kartáček, proto nosím svůj pudrový. Nebo si do něj vložte houbičku, myslím, že k tomuto řešení se brzy uchýlím i já (děkuji Oliwyi za vychytávku se kterou se budu asi opičit).
 

K dokonalé pleti patří často také dokonale nalíčené oči. Musím za sebe říct, že jsem ještě neobjevila ty pravé oční stíny, které by držely jako přibité po celý den. Proto existují báze pod oční stíny, které jejich výdrž prodlouží. Jednu takovou bázi má i Yves Rocher a byla jsem opravdu překvapená. Třeba oční stíny MUA mi na očích vydrží o dobré čtyři hodiny déle. Je to sice malé balení (7ml), ale stačí ho malé množství, takže nějakou tu dobu vydrží.

Nejvíce jsem byla zvědavá na samotný makeup. Bohužel musím říct, že to je pro mě nejslabší kousek z této řady. Makeupy Yves Rocher mám ráda a každý, po kterém jsem sáhla, my vyhovoval. Tento kousek však se mnou příliš kamarádit nechce. Pleť vypadá sice na pohled krásně a nedostatky hezky zamaskuje, jenže se mi pak slévá a dělá na obličeji fleky. Ach jo, zrovna ve chvíli, kdy se mi pleť zbláznila a to krytí opravdu potřebuji.



Posledním úlovkem, který si zamilovala asi většina blogerek, které měly novinky možnost testovat, je malý ale šikovný konturovací štětec. Je skvělý právě na nanášení tekutých korektorů ale i makeupu, třeba okolo nosu nebo pod očima. Dá se s ním zvládnout i celý obličej, ale trochu to vzhledem k jeho velikosti potrvá. Má krátké a husté štětinky, které jsou božsky jemné. Hodí se jak na doma, tak i do kabelky na cesty. Myslím, že by se jím dala nanést i tvářenka, bronzer nebo rozjasňovač, ale to jsem zatím nezkoušela. S konturováním obličeje totiž ještě pořád bojuji.

Zaujala vás nějaká novinka a už jste ji třeba měli možnost vyzkoušet?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.