Meet & Greet BETHANY MOTA

by - května 22, 2015



Ve čtvrtek jsem měla možnost setkat se, byť jen na pár vteřin, s jednou z nejslavnějších youtuberek. Mladá, sympatická a úspěšná Bethany Mota se zúčastnila konference Engage Prague 2015, která se věnuje sociálním médiím. Ty totiž pronikají čím dál tím více do kultur firem a konference chce ukázat a apelovat na firmy, proč sociální média využívat a že by měly data využívat relevantním způsobem. Stihli jsem i prezentaci zástupce Googlu. Beau Avril mluvil například o tom, že až polovina videí na YouTube by měla být sledována přes mobil.

Bethany mluvila o tom, jak buduje svou značku (protože by se dalo říci, že pojem Bethany Mota už dnes značka je), co je pro ni důležité a v čem je jakýsi základ jejích videí. Musím říct, že celá konference mohla být zajímavá, škoda že jsem viděla jen kousek.

Ale zpátky k setkání s Bethany. Byla skvělá. Čekala nás na ni snad stovka a ona se pořád usmívala, ačkoli si myslím, že měla v Praze náročný program a musela být i unavená. Mrzí mě, že jsem na ni měla jen ten jeden okamžik, protože by si člověk rád popovídal, ale chápu, že kdyby každému věnovala pět minut, strávila by s námi všemi celý den.





Celé setkání bylo umožněno díky portálu krasna.cz a já za to děkuji. Je totiž skvělé vidět, že práce a snaha blogerů a youtuberů je někde oceněna a jsem ráda, že jsem měla možnost Bethany potkat. Ze setkání jsem vám natočila vlog, tak se můžete podívat. Člověk by chtěl během těch pár vteřin říct co nejvíce, ale nervozita a i časová tíseň udělá vždycky své. Ale to důležité, pozdrav pro mé čtenáře jsem získala.

Já teď budu opět doufat, že se mi podaří třeba někdy v budoucnu potkat někoho dalšího z této oblasti, s kým bych ráda pronesla pár slov.

S jakým slavným blogerem nebo youtuberem byste se chtěli potkat vy?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.