P2

by - května 16, 2015

Při nedávné služební cestě v zahraničí jsem zavítala do DM drogerie, kam jsem šla s cílem pořídit si lak Essie, do kterých jsem se díky instagramu zamilovala - ty dokonalé barvy, roztomilá lahvička a nádherná manikúra všech majitelek těchto laků. Když už jsem měla vybraný ten nejlepší odstín, který by odstartoval mou sbírku, spatřila jsem po levé ruce stojan s laky na nehty P2.

Nebudu lhát, cena zvítězila. Za cenu jednoho laku Essie jsem si pořídila hned tři od P2 a ještě mi nějaké ty drobné zůstaly. Už párkrát jsem tyto laky z dálky zahlédla u některých českých blogerek. Nikdy jsem si však nepřečetla žádnou recenzi a tak jsem netušila do čeho se to pouštím a jestli mi budou vyhovovat.


Jako první jsem si k testování vzala malinovo-růžovo-fuchsiový (jednoduše tmavě růžový) v odstínu 070 funky babe. I v obchodě jsem po něm sáhla bez váhání a tak si to prvenství zasloužil. Do barvy jsem se zamilovala. Pravda, musela jsem nanést dvě vrstvy, abych dosáhla krásné sytosti a gelového efektu, který lak slibuje. Ale tak to mám u většiny laků, takže u mě nic nového. Překvapila mě výdrž. Tady jsem jásala, protože jsem na nehty nemusela sáhnout celé čtyři dny. S mým uměním zničit si lak i za jeden den to je pecka.

Hned druhý týden jsem testovala odstín 060 happy bride. Tady zase zvítězila jemná losovo-meruňkovo-růžová (světle růžová) barva, která bude vypadat skvěle, až se trochu opálím. S aplikací i výdrží to je úplně stejné, jako u prvního odstínu.


Jako poslední přišel na řadu odstín 020 rose touch. Je to jemný, pudrový odstín s nádechem bílé a růžové. Na rozdíl od prvních dvou odstínů je tenhle lehce třpytivý ale gelový efekt je zde nejvýraznější. I zde to chce alespoň dvě vrstvy, pokud chcete sytou barvu. Při jedné vrstvě, která se i v návodu doporučuje, je to takové jemné tónování přirozené barvy nehtů. Tento lak by měl navíc nehty zpevnit.

S laky P2 jsem spokojená a za cenu necelých dvou eur je to skvělá koupě. Barvy ve skutečnosti odpovídají spíše úplně první fotce, kde jsou pouze lahvičky. Myslím, že si při další služební cestě pořídím nějaký nový odstín.

Kdo zná značku P2 a máte někdo nějaký lak na nehty doma?

You May Also Like

30 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.