Papilio Prague - analýza pleti

by - května 13, 2015

Minulý týden jsem navštívila luxusní beauty salon Papilio Prague, kam mě s sebou vzala Oliwye z blogu Everyday-Runway a společnost nám dělal i Marťa z blogu The Blondieverse. Oli totiž moc dobře ví, jak v poslední době bojuji se svou pletí. Možná se vracím do puberty, možná to má na svědomí vysazení hormonální antikoncepce a nebo mé pleti prostě něco chybí a nesvědčí.

Uvítala nás milá paní majitelka Ivana a ukázala nám prostor, kde kouzlí kadeřníci, manikérky i kosmetičky. Na uvítanou nám nabídli skleničku šampaňského, rajčata s mozzarellou a výborné tvarohové koláčky. Po krátkém seznámení se službami salonu jsem usedla do křesla k poradkyni, která mi začala přístrojem analyzovat pleť. Přikládala mi na čelo, tváře i bradu nejrůznější nástavce a pak už jsem čekala na výsledek. Vše bylo bezbolestné a opravdu rychlé. Něco takového jsem absolvovala vůbec poprvé a tak jsem byla zvědavá, co se dozvím.


Bylo mi potvrzeno to, co už jsem tak trochu tušila. Má pleť je lehce dehydratovaná a barevná nerovnoměrnost je způsobena pouze flíčky po nějakém tom pupínku. Měla jsem 100% elasticitu, což je prý úžasné a málokdo se tím může chlubit. Takže to by bylo, abych vám nenapsala jak skvěle elastickou pleť mám.

K čištění pleti musím přidat odličovací mléko a zaměřit se právě na hydrataci. Bylo mi také řečeno, že bych neměla používat oleje, protože prý mou pleť zatěžují a když je nanesu po odlíčení gelem, pleť neví, co má dělat. To, jestli se olejů vzdám na dobro ještě nevím, ale pro jistotu je na nějakou chvíli odložím.

Protože salon pracuje s kosmetikou Biologique Recherche, byla mi nabídnuta komplexní řada právě od této značky. Je to francouzská, přírodní kosmetika. Pořizovací cena je vyšší, zobrazené produkty (mléko, tonikum, sérum, maska, krém) by mě vyšly kolem 6.000Kč, ale věřím, že cena odpovídá kvalitě. Všechny zákaznice, které jsem během našeho kosmetického dýchánku viděla, měly pleť opravdu pěknou. Kvůli ceně jsem se však rozhodla kosmetiku zatím nepořizovat a zkusím se nejdřívě zaměřit na samotnou hydrataci a čištění pleti obohatím o nový krok, a to odlíčení mlékem.



Návštěva salonu Papilio Prague byla zajímavá zkušenost a je až neuvěřitelné, co všechno se dá pomoci přístrojů o naší pleti zjistit.

Zná někdo tento salón nebo značku? Kolik z vás se odličuje mlékem a které byste mi doporučili?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.