Pod taktovkou řeckého a českého šéfkuchaře

by - května 18, 2015

Minulý týden byl úžasný a taky náročný a dnes vám prozradím jeden ze tří důvodů, proč tomu tak bylo. Ve středu za mnou dorazila sestra a společně jsme se vydaly do školy vaření Chefparade, kde jsme se přivítaly s ostatními blogerkami a pak už jsme se pustily všechny do vaření skvělých jídel, které zastupovaly jak řeckou, tak také českou netradiční kuchyni.


Řecký šéfkuchař Alexandros Papandreou a český šéfkuchař Jan Souček pro nás připravily recepty, v nichž jedna z ingrediencí byl vždy jeden z některých balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou a všechny pokrmy, které jsme připravovali společně byly vynikající.

Ačkoli si o sobě myslím, že jsem dobrá kuchařka, obdivovala jsem food blogerky, jak jim to jde od ruky a jak se vyznají. I má sestra, která píše food & lifestyle blog na tom byla lépe a já bych se od ní mohla učit, ačkoli se říká, že ty mladší se učí od starších.

A co že jsme to připravovali za recepty? Bylo jich celkem čtrnáct a tak uvedu jen některé. Připraveno bylo několik salátů a nejvíce mě zaujal asi ten s lososem a nebo se zálivkou z kešu ořechů. Asi všichni jsme si pochutnali na řeckém gyrosu, po kterém se jen zaprášilo a jako dezert jsem si zamilovala smažená jablka ve skořicovém těstě s mým oblíbeným fíkovým balzamikovým krémem.


Z celé akce, která byla naprosto úžasná, mám pro vás vlog, tak si ho užijte, protože je plný dobrého jídla a milé společnosti. A já si u něj sama zavzpomínám na jednu ze skvělých akcí. Jsem ráda, že se něco takového pro blogerky pořádá, protože se můžou lépe poznat, mají společné zážitky a ještě se něco přiučíme. Já sama jsem se naučila pár kuchařských vylepšováků.


Používáte balzamikové krémy?

You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.