Yves Rocher | Nová edice laků na nehty

by - května 29, 2015

Pamatujete si, jak jsem vám před pár dny psala, že jeden květnový týden byl úžasný ale také náročný, protože jsem byla hned na třech akcích? Tou první bylo setkání ve škole vaření Chefparade, druhou akcí bylo vyhlášení Food blogu roku 2014 a o té třetí vám povím dnes.

Kosmetická značka Yves Rocher pozvala pár blogerek, aby si na vlastní kůži, tedy vlastně nehty, vyzkoušelo nové laky na nehty. Testovalo se o sto šest a vybrat si ten nejhezčí odstín ze 40 nabízených barev bylo náročné, takže se není čemu divit, že si každá zamilovala odstínů hned několik. Testovaly se laky klasické, třpytivé, perleťové a také ty s gelovým efektem.

Ke správné  manikúře patří také péče, takže k dispozici  byl i peeling, olejíček, zpevňující péče na nehty a také podkladové a krycí laky pro dokonalé zakončení. Dovedete si představit, jak si to náš babinec dokázal užít. Každá odcházela domů s čerstvě nalakovanými nehty a také nějakým tím kouskem k testování na doma. 


Všechny laky budou v prodeji od června a stojí za to. Na nehtech vydrží několik dní neporušené a pokud si dáte ty s gelovým efektem a nebo i obyčejný lak zafixujete krycím lakem s gelovým efektem, pak máte vystaráno téměř na týden. Já sama jsem si zamilovala hned několik odstínů a určitě vám je postupně na blogu, instagramu nebo facebooku představím. A kousek, který musíte z novinek určitě mít, je zpevňující a vyživující olej. Samotné laky pořídíte od 99Kč a doplňující péči od 145Kč do 199Kč.

Během lakování jsme měly možnost prohlédnout si také nové, letní, sprchové gely a peelingy a hydratační rtěnky v tužce. O tom ale zase někdy příště, dnes vám dám jen malou ochutnávku v podobě fotek.



Máte doma někdo lak na nehty od Yves Rocher?  A která novinka vás zaujala?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.