Aussie Miracle Shine

by - června 28, 2015

Pamatujete si na článek o mém prvním výrobku Aussie? Psala jsem v něm, že bych ráda vyzkoušela jeden za šampónů a tak když se mi do ruky dostala řada Miracle Shine, byla jsem ráda, že ji můžu otestovat a zároveň si tak vyzkoušet ten chtěný šampón. 

Tato řada se tituluje jako "dávka slunce v lahvi", což upřímně v těchto dnech potřebujeme asi všichni, protože si sluníčko s námi pěkně zahrává a občas si hraje na schovávanou. A tak stačí použít tento šampón a kondicionér nebo hloubkovou masku a vaše vlasy budou zářit. Postará se o to perleťový prášek a australský ženšen.


V ten den, kdy jsem balíček obdržela, jsem lahvičky postavila do své koupelny s velkým nadšením, protože jsou krásné a na to já si potrpím. S velkým očekáváním jsem se nemohla dočkat toho, až se ráno probudím a produkty začnu testovat. Namočit vlasy, napěnit, smýt, použít kondicionér, nechat působit, opláchnout. Začátek vypadal jako vždy - jednoduše. Pak to ale začalo. Hřeben se mi zasekával na každém centimetru mých vlasů. Nevím čím to je, ale po použití jakéhokoli výrobku Aussie se mi příšerně rozčesávají vlasy. Tohle vidím jako to největší negativum. A u této řady vlastně asi jediné.

Když se mi podaří mou kadeř přeprat a zkrotit ji, začíná ta příjemnější část, a to vytvoření závěrečného účesu. Většinou se chopím fénu a na závěr vlasy uhladím žehličkou na vlasy. A teď pozor, velký moment napětí....vlasy jsou na dotek i pohled úžasné! Jemné, lesklé a tak zdravě vypadající, že bych mohla chodit po ulicích a hlavou pohazovat sem a tam, aby si všichni té nádhery všimli.


Na tuto značku jsou rozporuplné názory a ani já si pořád nemůžu ujasnit jestli mi vyhovuje nebo ne. Většinou jsou výrobky moc fajn a tato řada mě opravdu mile překvapila, ale na druhou stranu bojovat s rozčesáváním po každém umytí, to mě trochu odrazuje. Říká se "do třetice všeho dobrého" a tak je možné, že i já si ještě něco vyzkouším.

Kdybyste měli jedním slovem ohodnotit tuto značku, jaké byste použili?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.