Nedělení chvilka

by - června 22, 2015

Pondělí, ideální den na to, zavzpomínat si na na příjemné víkendové chvilky. Co byste řekli tomu, kdybych vás dnes nechala nahlédnout do jedné nedělní?

Tento den využívám téměř pravidelně hned k několika činnostem. Tou hlavní je odpočinek. V několika posledních měsících jsem byla nesvá z každé minuty, kdy jsem jen tak seděla. Možná jsem měla pocit, že něco promeškám, nebo že mi můj čas jen tak proteče mezi prsty. Ale pak jsem si řekla, že i ten čas, který věnuji relaxaci je dobře zhodnocený - mám pak totiž více energie pro další aktivity.

Už ve druhé půlce týdne se vždy začínám těšit na to, až si budu moci vybrat novou barvu laku na nehty. Neděli jsme si totiž zvolila jako den, kdy věnuji péči svým nehtům. Je to i tak trochu  praktické, protože velký úklid mám už za sebou a tak nehrozí, že bych si hned čerstvě nalakovaný nehet odřela, nebo hůře, zalomila. V poslední době jsem si oblíbila nové laky od Yves Rocher a odstín 23 Rose azalée je skvělá barva pro letní dny.

Zatím co mi schne čerstvá manikúra, můžu se věnovat další činnosti jako čtení časopisů, knih, brouzdání po internetu a nebo plánovaní dalších článků pro blog. Nejčtenějším časopisem se v poslední době stal Marianne bydlení, a to z důvodu, že pořád zařizujeme náš dům a inspirace není nikdy dost. Nerozlučným parťákem je pak můj Acer, který se mnou putuje již několik let z místa na místo a díky němuž jsem online a můžu si všechny krásy internetu užít ve velkém. Bohužel mi dává poslední dobou tak trochu znát, že se asi blíží čas našeho rozloučení a tak se začínám porozhlížet po novém - třeba si splním sen a pořídím si elegantního společníka v bílé. Máte nějaký tip?


Po několika minutách, které většinou přetáhnu o trochu víc, než bylo plánováno následuje poslední krok, a to hýčkání mé pleti. Obnovení, hloubková péče, tečka na konec - tři dějství, které jsou vždy stejné, jen se střídají hlavní hrdinové. Někdy je to peelingový gel, jindy čistící kartáček, vzápětí ho následuje maska hydratační nebo čistící a o závěr se postará olej, sérum nebo krém.

Na svou nedělní chvilku nedám dopustit a mě by zajímalo, jestli si taky umíte užít těch svých pár minut. 

Čemu věnujete o víkendu nejčastěji svůj čas vy?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.