Osmanthus, rostlina pro novou toaletní vůni

by - června 16, 2015

Zavřete oči a představte si, že sedíte kdekoli to máte rádi. Sluneční paprsky vás jemně hladí po tváři a vzduchem se nese vůně právě rozkvetlého jasmínu, který se mísí s čerstvě vymačkanou citrónovou šťávou. Svěží vůni doplňuje vonokvětka se svým květinovým nádechem s ovocnými tóny a celou energizující vlnu uzavírá kapka podmanivé vůně cedru.

Taková je nová toaletní voda Osmanthus od Yves Rocher. Ženská, podmanivá, energická a přitom jemná.





Když jsem poprvé otevřela flakónek této toaletní vody a uvolnila stisknutím rozprašovače její vůni, bylo mi jasné, že to bude ten pravý kousek pro letní dny. Osvěžující citrusy probouzí mysl, květiny dodají smyslnost a cedrový podtón se postará o vášeň. 

Ať hledáte něco lehkého do horkého dne a nebo něco temperamentního na letní večery, pak jste našli to pravé. Barevnost této vůně je proměnlivá a její intenzita se mění v průběhu hodin. Výdrž není na celý den, proto se vyplatí nosit ji s sebou v kabelce a vůni podle potřeby oživit.

Já tu svou už v kabelce mám a během léta ji určitě nevyměním. Je to totiž přesná kombinace všeho, co mám ráda a co mi u vůní lichotí. Navíc je to velké balení, takže mám jistotu, že mi po celé léto vydrží.



Už jste si vůní někdo vyzkoušel nebo otestoval v obchodě? Jakým vůním dáváte v létě přednost?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.