Lakovací trojka pro léto

by - července 27, 2015

Celý rok kladu důraz na to, aby byly mé nehty pořád upravené, ale přes léto si na tom dávám tak nějak víc záležet. V minulosti jsem střídala barvu co dva dny, protože i kdybych nechtěla, tak mi stejně lak na nehtech déle nevydržel, ale teď je tomu jinak. 

Začínám pomalu objevovat laky, které vydrží čtyři dny a v těch lepších případech, kdy se nepustím do otevírání čehokoli nehty, i sedm dní. Za poslední týdny jsem si oblíbila tři odstíny od třech různých značek, ale všechny s gelovým efektem

Slunečné dny si vyžadují, dle mého, něco veselého, šťavnatého a rozverného. Nastanou však i okamžiky, kdy máte chuť na něco jemného, přirozeného a romanticky ženského.


Pro tu jemnost skvěle poslouží lak v odstínu Rose perle, který je z dílny Yves Rocher a je dokonalý. Jemně pudrový lak vaše nehty rozzáří, zvýrazní a díky gelovému efektu vypadají, jako by podstoupily pětihvězdičkové lázně v salónu. A tato manikúra vám vydrží až týden. Už teď se těším na to, až se vrátím z dovolené a doplní mou opálenou pokožku. To bude teprve paráda.

Ačkoli mám tento přirozený odstín hodně ráda, tak nesmím zapomenout na klasiku - červenou. Nosím ji po celý rok a dalo by se říci, že to jediná barva, u které mi je jedno jestli je léto nebo zima. Odstín, pravděpodobně Fire Cracker (není uvedeno na obale), který má na svědomí značka Avon, je přesně ta červená, která ve vás probudí touhu po protančené noci v plážovém baru a taky vás zahřeje při padání prvních sněhových vloček. S výdrží nemůže konkurovat laku od Yves Rocher, ale tři dny zvládne s přehledem.

Funky Babe, rozmarný odstín pro letní lásky a zážitky. Je jedno, jestli je vám patnáct nebo třicet. Důležité je, že si chcete užívat svět a vše co se vám naskytne. Energie, to je to slovo, které mě napadne při tomto odstínu. Značka P2 věděla proč zařadit tento odstín doprostřed všech barev. Upoutá totiž pozornost a v té barevné paletě se neztratí. Takže se není čemu divit, že jsem tenkrát po něm sáhla i já. S výdrží je na tom o něco lépe než Avon.


Tuhle trojku jsem si postavila pěkně do popředí na poličce, protože vím, že je chci mít pořád po ruce a nebudu je muset lovit někde vzadu mezi ostatními laky, které mají momentálně tak trochu dovolenou.

Jaký je váš oblíbený lak pro letní dny?

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.