Třetí narozeniny blogu!

by - července 13, 2015

Děkuji za úžasné komentáře, přání k narozeninám a povzbuzující věty, které mě nakoply.
A tady už je vítěz, kterému moc gratuluji!


Tři roky tvrdé práce, radosti a jakéhosi naplnění. Stovky dní zábavy a přemýšlení nad tím co pro vás ještě vymyslet, jak se posunout dál a jak pro vás uchovat blog zajímavým. 

Stovky čtenářů, tisíce komentářů a nespočet zpětných vazeb, které mě každý den těšily a říkaly mi, že mé rozhodnutí, začít psát blog, bylo správné. 

Trojka je mé šťastné číslo a já tak nějak cítím, že právě ten třetí rok bude pro blog tím zlomovým. Potkala jsem díky blogu mnoho skvělých lidí, přiučila jsem se spoustu věcí a našla jsem toho svého největšího koníčka, díky kterému se mi otevírají různé možnosti a díky kterému jsem si já sama uvědomila co dělat pro to, abych byla spokojená a šťastná.

Jenže tento blog by nebyl bez vás čtenářů a tak mě vždy těší, když mi někdo napíše, že ho můj blog nebo nebo já motivuji, že mu můj příspěvek zlepšil den nebo že ho pobavilo mé video. A já pevně doufám, že to bude i nadále. 

Proto vám chci poděkovat za úžasné tři roky. Děkuji!

Rozhodla jsem se, že jednomu z vás daruji balíček, který jsem pro vás sestavila na základě toho, které značky vás u mě nejvíce zaujaly. 



A jak se do soutěže zapojit?
  • buďte fanouškem mého blogu na facebooku ZDE
  • sledujte můj blog na instagramu ZDE
  • do komentáře mi napište email pro případ výhry a pod jakým jménem mě na facebooku a instagramu sledujete
Soutěž poběží do neděle  19.7.2015 do půlnoci a vítěz bude vyhlášen v tomto článku.

Přeji vám hodně štěstí!


You May Also Like

34 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.