Yves Rocher | Pastelky na rty

by - července 07, 2015

Jako malá jsem měla ráda omalovánky. Pastelky byly mé nejlepší kamarádky a i dnes si občas přeji, aby mě doma čekal předtištěný obrázek, který čeká na to, až mu vdechnu život barevnými tahy. Protože se však nic takového nekoná, pojmenovala jsem si alespoň slovem "pastelka" nové hydratační rtěnky v tužce od Yves Rocher. Trochu mi je totiž opravdu připomínají.

Poprvé jsem vám o těchto tužkách psala v článku o nové edici laků na nehty. V nabídce je šest odstínů od přirozených po lehce výrazné. Intenzita závisí na tom, kolikrát rty přetřete. Můžete tak dosáhnout jemného, šťavnatého nádechu, který je ideální na horké letní dny a nebo si dopřát výraznější barvu, třeba pro večerní posezení u vašeho oblíbeného drinku. Nečekejte však rudé rty jako u klasické rtěnky, tyhle slouží převážně k hydrataci a lehkému až střednímu tónování.


Já si otestovala hned tři odstíny. Červený Tangerine intense, jemně růžový Parfait rose clair a fuchsiový Rose sorbet. Nejvíce jsem si oblíbila právě fuchsiový. Tak nějak na této barvě přes léto ujíždím. Možná to je proto, že mi připomíná všude kvetoucí rostliny. 
Všechny barvy dodají rtům lesk a krásně je hydratují. Navíc mi hezky voní. Co se výdrže týče, nečekejte celodenní ani půldenní trvání. Po hodince až dvou je potřeba rty oživit, zvláště, pokud si dopřejete nějaké dobré jídlo.  


Tyhle pastelky mě baví, a to nejspíš hlavně z toho důvodu, že jsou skvěle hydratační a jemné, takže je můžete vzít klidně k vodě místo balzámu. Ty mé se mnou budou putovat celé léto.

Máte rádi tento typ rtěnek v tužce?

You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.