Yves Rocher | Sérum stahující póry

by - července 01, 2015

Hormonální bouře, stres nebo něco jiného? Zatím stále pátrám po příčině toho, proč se mi zbláznila pleť a hledám to nejlepší, co by ji zase srovnalo. V celém tom procesu se dívám také po nových produktech v péči o pleť. Protože mi značka Yves Rocher vyhovuje a jsem s ní spokojená, obrátila jsem právě k ní. 

Bylo mi doporučeno vyzkoušet mimo jiné sérum stahující póry z řady Sebo Végétal. Co si vzpomínám, tak jsem nikdy žádné sérum nepoužívala. Je to v podstatě doplněk denní a noční péče o pleť. To mé je pro smíšenou až mastnou pleť, což bezpochyby mám. Slibuje stáhnutí pórů, absorbování přebytku mazu a tím zmatnění pleti. Pokožka by měla být čistá, matná a měla by mít jednotný povrch. Obsahuje účinnou látku ze šišáku bajkalského, který pleť prokrvuje a čistí.

po prvním použití bylo vidět jasné zmatnění pleti a po necelém měsíci používání je má pleť opravdu na pohled i pocitově čistší, pupínky nejsou zanícené a je jich rozhodně méně. Pleť mi nijak nevysušuje a stačí ho malé množství. Používání séra si užívám, a to nejen díky svěží vůni, ale také díky praktickému pumpičkovému balení.

Jsem zvědavá na další vývoj v následujících týdnech. Brzy vám určitě napíši něco víc i o ostatních produktech, které se momentálně usídlily v mé koupelně a pomáhají mi zkrotit mou pubertální pleť.

Používáte séra? A co pomáhá v boji proti nedokonalostem vám?


You May Also Like

19 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.