Avène | Zklidňující hydratační maska

by - srpna 30, 2015

Znáte ten pocit, když je vaše pleť citlivá, napnutá a snaží se vám dát najevo, že ji něco chybí? Nejen v těchto horkých dnech to bývá často hydratace, po které pleť volá.  Proto je dobré mít doma hydratační krém, sérum a nebo masku. Prostě cokoli, čím vaší pleti ulevíte a dáte ji pořádnou dávku toho, co potřebuje.

Díky další výzvě přes portál blogerky.cz jsem měla možnost otestovat zklidňující hydratační masku Avène, která si mě získala na první seznámení svou vůní, která je jemná, nevtíravá a příjemná. Na mou první reakci se můžete podívat ve videu, kde jsem si balíček rozbalovala (klik). Do ruky se mi dostalo 50ml balení, které v sobě ukrývá docela hutnou ale přitom nadýchanou masku, která se krásně nanáší, jako krém.

Já osobně jsem spíše milovník masek, které zasychají a následně umyjí nebo sloupnou, protože mám pocit, že se opravdu s pletí něco děje. Jenže u hydratace si naopak říkám, že je vlastně fajn, že si pleť vstřebá to, co potřebuje. Vy pak po přibližně 15 minutovém působení pouze setřete z obličeje zbytky masky. Po prvním použití toho moc nebylo, protože si pleť přivlastnila téměř celé množství, které jsem na ni nanesla. A že ho bylo požehnaně.

Musím říct, že jsem byla ze začátku skeptická, co se těchto hydratačních masek týče, protože přeci jen mám smíšenou pleť, která se dost mastí a myslela jsem si, že si tím akorát ublížím. Jenže mi analýza pleti potvrdila, že moje pleť po hydrataci doslova volá a je vlastně nutnost a potřeba hydratovat každý typ pleti. Teď už jsem hrdou majitelkou několika hydratačních produktů a jsem ráda, že i tato maska mezi ně patří. Je totiž příjemná, pleť opravdu uklidňuje a lehce zmizí i začervenání způsobené nějakým podrážděním. Myslím, že nebude dlouho trvat a masku doberu, protože ji používám alespoň jednou týdně a nanáším silnější vrstvu. 

Tohle je moje první zkušenost se značkou Avène a musím říct, že mě tato kosmetika zaujala a nebudu se do budoucna bránit tomu, vyzkoušet i něco jiného. Taková termální voda nebo mozaikový pudr, to by nemuselo být vůbec špatné.


Znáte tuhle značku? Používáte hydratační masky?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.