Girly details

by - srpna 24, 2015

Detaily jsou důležité, hlavně ty, které vyšperkují danou věc k něčemu lepšímu. A co jiného, kromě makeupu, dovede k dokonalosti třeba takový outfit, než právě šperky? Tyhle dívčí detaily jsou něco, čeho si všímáme především právě my, ženy. 

I z basic trička může neobvyklý náhrdelník vykouzlit něco jedinečného a z jednoduchého účesu  naopak vytvoří něco krásného náušnice. Třeba takový drdol je sám o sobě obyčejný, ale pokud si jej vezmete s výraznými náušnicemi, máte o večerní look vystaráno. Nepotřebujete vždy výrazné laky na nehty, rudé rtěnky nebo výrazné tváře. Můžete sáhnout i po jemných tónech, které pak ruku v ruce se šperky vykouzlí neobyčejný celek.

Byly doby, kdy jsem vlastnila desítky kousků náušnic, náhrdelníků i náramků. Vše jsem ladila do jedné barvy a měla jsem problém, abych měla ve všech svých pokladech přehled. Ty doby jsou ale pryč. Teď už si vybírám kousky u kterých vím, že budou nadčasové, můžu je zkombinovat s více věcmi a hlavně, že jsou kvalitní a vydrží mi. Vždy jsem tíhla více ke stříbrné barvě, proto mě málokdy najdete u žlutavě lesklého kovu. Pokud mě někdo obdaruje vkusným kouskem ze stříbra či bílého zlata, pak má téměř jistotu, že se mi bude líbit a že i já sama bych si jej vybrala. 

Jak to máte se šperky vy? Jaký typ se vám líbí?





You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.