Saloos | Koupelový olej mandarinka

by - srpna 19, 2015

Letní dny plné tropických teplot pominuly a na obzoru se objevily první dešťové kapky doprovázené chladným vzduchem. Na tento den jsem se těšila, a to hned z několik důvodů. Měla jsem chuť opět se zachumlat do peřin, toužila jsem po tom zapálit si doma svíčku a uvařit si horký čaj a v neposlední řadě jsem si chtěla opět dopřát koupel s koupelovým olejem s vůní mandarinky.

Po náročném dni člověk potřebuje odpočinek. Někdy je to horká sprcha a jindy pořádná, uvolňující koupel. Výrobky Saloos jsme si doma zamilovali a vůni čerstvě oloupané mandarinky se odolat nedá. 

Koupelový olej, který obsahuje například můj oblíbený mandlový olej, pokožku zvláční, uvolní vám mysl a vy se tak zbavíte únavy a stresu po náročném dni. A pokud si zapálíte svíčku a vezmete si do ruky oblíbenou knížku, pak se během pár chvil uvolníte natolik, že se vám bude krásně spát a ráno budete plní energie. Saloos nabízí celou řadu koupelových olejů, takže si stačí vybrat tu svou oblíbenou vůni a pak už si jen vychutnat chvíli odpočinku. Vybrané oleje budou navíc vaši pokožku hýčkat, a to už se vyplatí.

Zkoušeli jste koupelové oleje?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.