Top letní rtěnky

by - srpna 14, 2015

Miluji léto, když nepočítám tropické teploty blížící se čtyřicítce, a kdy jindy se může člověk vyřádit s barevnými rtěnkami, než právě v tomto období. Po úspěchu článku s oblíbenými laky na léto, vás dnes čeká jeho volně navazující pokračovaní, ve kterém vám ukážu mé top letní rtěnky. 

Nikdy jsem nebyla rtěnkový typ. Spíše jsem měla desítky balzámů a lesků na rty. Jeden rok se to však zlomilo a od té doby rtěnky převažují a lesky šly úplně stranou. Začínala jsem u nude odstínů a červené jsem se dlouho vyhýbala. Možná to bylo i proto, že jsem nemohla najít tu červenou, která by mě oslovila. Jak říká můj kolega v práci "červená je červená", ale my ženy víme, že existuje tisíce odstínů této barvy a najít si ten svůj je někdy oříšek. Na takovou barvu si navíc člověk dlouho zvyká. Nejdříve jsem s ní chodila doma, pak jsem se odhodlala vyjít na ulici vynést odpadky a když už jsem si ji vzala i do práce, měla jsem vyhráno.


Od té doby se u mě odstíny červené začaly pěkně hromadit a sem tam ji doplní i nějaká růžová. Tyhle barvy jsem si zamilovala. Není se tedy čemu divit, že právě mé top letní rtěnky se chlubí těmito barvami. 

Nejmladším členem z této čtveřice, kterou vám dneska představím, je hydratační rtěnka v tužce od Yves Rocher. Odstín Tangerine Intense mě na poprvé příliš neoslovil, ale postupně si získával mé sympatie a stala se z nás nerozlučná dvojka. Když přijdu nějaké rtěnce na chuť, nosím ji i několik dní za sebou a tahle si vybojovala celý týden. Rty jsou vážně hydratované a výdrž barvy je úctyhodná. Navíc, tahle pastelka mě baví i svým vzhledem. Taky máte tak rádi rtěnky v tužce?

Rose Sorbet je další z řady rtěnek v tužce, které patří čestné místo v topce. Nemůžu si pomoct, ale značka Yves Rocher mě těmito rtěnkami opravdu potěšila.


U značky Yves Rocher ještě chvíli zůstaneme. Již nějaký ten týden, snad i měsíc uběhl od té doby, co jsem si koupila lesklou rtěnku se 100% třešňovým olejem. Odstín Rose Cocktail mi padl do oka hned a miluji ho. Rtěnka se nanáší úplně jednoduše, jako balzám, krásně rty hydratuje, lesknou se po ní a barva je prostě k nakousnutí. A víte co je na této rtěnce nejlepší? Voní po třešních a ty prostě k létu patří. Byla to novinka, o které jsem jako blogerka věděla hodně dopředu a odpočítávala jsem tenkrát dny do toho data, kdy jsem vám o ní mohla povědět. Když se pak blížil den zahájení prodeje, nemohla jsem dospat. Máte to občas taky tak, že se na něco tak těšíte, že si přejete, aby čas utíkal trochu rychleji?

Posledním kouskem, který vám dnes ukážu je oboustranná rtěnka a lesk od značky Makeup Revolution. Odstín Yesterday´s Favourite je sytě červený. Rtěnku jsem nosila každý den v Rakousku. Už ke snídani jsem si kráčela s rudými rty a cítila jsem se naprosto skvěle. Tahle barva vám dodá sebevědomí a pokud se ji nebudete bát, budete nejlepší kamarádky. Navíc to přátelství bude trvat hodně dlouho, protože na rtech drží. Nemusíte ji tak pořád nanášet a nebude vám ubývat.


zleva: Tangerine Intense, Rose Sorbet, Rose Cocktail, Yesterday´s Favourite

Všechny tyhle rtěnky mám neustále po ruce a jen se každé ráno rozhoduji, po které z nich sáhnu. Někdy je to rozhodování těžké, jindy naopak neváhám ani vteřinu. Nebojte se výrazných rtěnek a určitě si nějakou pořiďte. Není lepší období, než léto, kdy s nimi začít.

Máte rádi výrazné rtěnky?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.