Avon makeup workshop

by - září 02, 2015

Minulý týden jsem se vydala spolu s dalšími blogerkami a novináři na představení nového projektu od Avonu. Bude se jednat o makeup workshopy, které povede špičkový vizážista Pavel Bauer. Na výběr budou zatím čtyři workshopy a každý z nich bude jinak tématicky zaměřený - na rty, na oči, na pleť a na sezónní trendy. Tyto workshopy jsou pilotní a budou se prozatím konat pouze v Praze. Jejich délka bude čtyři hodiny a cena 800Kč. Pokud se však zúčastníte více kurzů, zaplatíte za každý z nich 700Kč. Kapacita každého kurzu bude omezená a pro více informací a také pro možnost přihlášení se určitě podívejte na stránky www.avon.cz/workshop.

Z kurzu si odnesete nejen různé tipy na to, jak efektivně používat dekorativní kosmetiku, ale pár kousků si odnesete i domů a budete si tak moci denně trénovat to, co se na kurzu naučíte.



Pavel, který nám představil, jak to bude na takovém kurzu přibližně vypadat, se chopil štětců a začal na modelce kouzlit dokonalý makeup. Ukazoval nám různé tipy, říkal nám, čeho se máme vyvarovat a ukázal nám jak málo stačí k tomu, aby se dal makeup změnit během chvilky na zcela něco nového. Na to, jak pilotní workshop vypadal, se můžete podívat ve vlogu (klik).

Na závěr celé akce nás čekalo občerstvení a já jsem se stačila ještě spolu s Rendy podívat na trio, které tvoří tvářenka, rozjasňovač a bronzer. Tento produkt nás totiž zaujal natolik, že jsme si počkaly na konec Pavlova vystoupení a pak jsme ho obhlédly pěkně ze všech úhlů. Musím říct, že vážně přemýšlím o jeho pořízení.

Celá akce byla zajímavá a dozvěděla jsem se i nějaké nové informace. Jak si třeba přirozeně zvětšit rty, nebo jak z denního makeupu vykouzlit během chvilky ten večerní.

Chtěli byste si zajít někdy na nějaký makeup workshop a naučit se něčemu novému?

You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.