fashion friday | Podzimní procházení

by - října 30, 2015

Pamatujete si ještě na víkend, kdy jsem měla u sebe doma na návštěvě Verču? Při našem podzimním procházení nás napadla myšlenka, vyfotit si vzájemně naše vycházkové outfity, dá-li se tomu tak říct. To víte, mráz, který lehce šlehal naše tváře, sluníčko, které ukazovalo ještě poslední zbytky své síly a barevné listí, které bylo všude kolem...tak nějak to na nás zapůsobilo, že jsme si řekly, že tu pozitivní náladu přeneseme do fotek a k vám

Věděla jsem, že je to jeden z posledních dní, kdy si budu moci obléct mou bundičku, kterou jsem si zamilovala. Nosím ji zásadně s dlouhými topy, ale protože bylo již chladno, vytáhla jsem jediný delší svetr, který se u mě ve skříní nachází. Vím, bunda by si zasloužila něco jednobarevného, ale musím se nejdříve vydat na nákupy. Černá k černé, proto jsem sáhla po pohodlných kotníkových botách s kovovými aplikacemi. Jediným doplňkem byly decentní náušnice, které neodvedly pozornost právě od výraznějších bot.

džíny, bunda - C&A | svetr - vietnamský obchod | boty - CCC | 

Pro podzimní procházení zněl u oblékání úkol jasně, hlavně pohodlně a teple. S Verčou jsme si focení užily, možná i proto, že jsme se viděly po tak dlouhé době. Na to, co si oblékla ona, se můžete podívat u ní na blogu. Odkaz máte na začátku článku. A já se jdu teď trochu zasnít a vymýšlet, s čím budu bundu nosit, až se zase za pár měsíců trochu oteplí. 

Máte rádi tyhle bundičky? Vlastníte nějakou?

You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.