Mary Kay | Sheer Dimension Powder

by - října 19, 2015

Vždy jsem chtěla vyzkoušet nějaký kousek z dekorativní kosmetiky značky Mary Kay. Ani nevím, jestli to bylo způsobeno nepatrně růžovými auty této značky, které občas na silnicích vídám a nebo mou kolegyní, která tuto kosmetiku používá a její makeup vypadá vždy tak dokonale. Proto, když se na portálu blogerky.cz objevila výzva právě s touto značku, neváhala jsem a zapojila jsem se.

Usmálo se na mě štěstí a tak jsem mohla vyzkoušet projasňující pudr Sheer Dimension Powder, který zaujme už na první pohled. K dispozici jsou čtyři odstíny a já si vybrala narůžovělý Ribbon. Na ty zbylé tři se můžete podívat na stránkách Mary Kay. Neměla jsem na testování příliš času, ale přesto jsem to nevzdala a ihned po obdržení jsem ho vyměnila za svou tvářenku a rozhodla se ho používat právě tímto způsobem. Milým překvapením bylo, že spolu s pudrem mi dorazil i kabuki štětec. Ten sice není, co se kvality týče, příliš povedený a pudr budu nanášet pravděpodobně svým ozkoušeným štětcem, ale jako nouzový parťák na cesty se může hodit. Štětec na tváři docela píchá a práší, takže při zkoušení pudru jsem si nejdříve říkala, jestli se mi vůbec podaří něco na tvář nanést.

A samotný pudr? Už na první pohled si zamilujete jeho design, který se povedl. Reliéf, který mi připomíná mašli je dokonalý a bude mi líto, až se v důsledku používání vytratí. Co se pigmentace týče, je průměrná, nemusíte se tak bát, že to hned při prvním nanesení přeženete. Výhodu to má v tom, že si postupně nanesete tolik, kolik potřebujete, což byl asi záměr, aby se dal pudr vrstvit. Vůbec bych se nebála ho lehce použít na rozjasnění kdekoli na obličeji, ale jako tvářenka se podle mě osvědčí nejvíc. Je to taková ta svěží růžová, co vás rozzáří. Co se výdrže týče, na celý den to není, ale i přes mé časté sahání na obličej, když se v práci tvářím, že strašně přemýšlím, zvládne více jak polovinu pracovní doby. 

Možná, že až budu mít více času se s tímto pudrem postupně seznámit a vyzkoušet co všechno umí, tak si řeknu, že to je nepostradatelný produkt. Momentálně v něm vidím nádherný designový kousek za 750kč, který dodá mé tváři svěží vzhled. Ten zbytek ukáže čas. 

Znáte tyto projasňující pudry?



jedna vrstva rozjasňujícího pudru

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.