Tipy na diář 2016 - Aliexpress

by - října 21, 2015

Ten, kdo mě sleduje už delší dobu ví, že miluji diáře. Každý rok se těším na období, kdy si vybírám svého parťáka pro dalších dvanáct měsíců. A ten čas právě nastal. Letos je vybírání trochu složitější, protože už srovnávám s těmi minulými kousky a vím, co od diáře očekávám.

V roce 2013 a 2014 jsem měla růžový koženkový diář, který si můžete prohlédnout v jednom z minulých článků (klik) a ten pro rok 2015 jsem zase několikrát ukázala na instagramu (klik, klik). Co se mi osvědčilo, je měsíční přehled, který používám pro účely blogu. No a pak samozřejmě dostatek místa pro lepení fotek a prázdné stránky pro osobní postřehy. Pokud jsou navíc u diáře samolepky, pak je to jedině plus. Důležitý je také design, a to je právě to nejtěžší. Oblíbila jsem si diáře ze zahraničí, které mají design opravdu povedený a propracovaný. Proto mé první kroky vedli na aliexpress, kde jsem si předvybrala pět kousků.

odkaz

odkaz


odkaz

Všechny mají pár společných znaků, a to právě zajímavý design, měsíční přehled, políčko pro každý den v týdnu a dostatek prázdných stránek. Některé obsahují již zmíněné nálepky.  U prvního diáře se mi líbí jednoduchost a ženskost. U druhého tipu mě zaujala hlavně žlutá barva. Ten třetí se mi zalíbil asi nejvíce a docela se mi líbí dostatek prostoru pro každý den.

Čtvrtý diář se mi líbí, že má praktickou gumičku, která zabrání samovolnému otevření. Uzavíratelným systémem mě oslovil i pátý diář, který má navíc zajímavě řešený každý týden. Kromě políčka pro každý den je k dispozici vždy celá stránka, kam si můžete lepit třeba fotky toho, co se v uplynulých dnech událo. 

odkaz
odkaz
I následující dny budu věnovat vybírání dalších kousků a třeba vám o nich zase napíši. Sama jsem zvědavá, který bude nakonec vítěz a jestli to bude třeba jeden z těch, které jsem vám dnes ukázala.

Který se vám líbí nejvíce? Taky si libujete v diářích?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.