Something new

by - listopadu 25, 2015

Pokaždé, když se vydám na plánované nákupy, nikdy domů neodcházím s prázdnou a vypadám jako ty hlavní hrdinky z filmů, které si kráčí ulicí na vysokých podpatcích a váhu jim pomáhají vyrovnávat papírové tašky plné skvostných věcí. Tenhle pocit miluji!

Víte ale, jaký je problém? Že se často, tedy spíše většinou, stává to, že ony tašky nejsou plné skvělých kousků, které by rozšířily můj šatník a na které se pokaždé tolik těším, ale ty zapeklitě těžké potvory ukrývají spoustu oblečení pro přítele a ještě více dokonalých kousků do domácnosti.

A tak  zatímco by skříň přítele potřebovala nafouknout a hromadí se u nás plno dekorací a nezbytností, které jsou potřeba pro zútulnění našeho bydlení, tak mých pár poliček a ramínek v tichosti pláčou nad svou prázdnotou.

Kdyby ale tato situace nebyla zcela běžná, neměli byste teď možnost nahlédnout k nám domů a podívat se na to, co hezkého jsem ulovila. Takže je to vlastně dobře a já pro vás moc ráda ty nádherné kousky ve svém šatníku alespoň na chvíli oželím. Ale slibuji, že jakmile zase nějaký ulovím, tak vám ho ukážu v celé jeho kráse.

A až se podíváte na malou ochutnávku všech těch roztomilých maličkostí, které jsem ulovila v Pepcu, můžete se podívat na video (klik), kde vám ukážu ještě o trochu víc.

Co hezkého jste si naposledy koupily vy?
 A kdo z vás také tak trochu ulítává na dekoracích?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.