{soutěž} 1. adventní neděle

by - listopadu 29, 2015

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!



Každý rok se těším na to nejkouzelnější období. Ten čas, kdy mi doma svítí světýlka, v okně visí papírová hvězda, stůl mi zdobí červená vánoční hvězda a všude kolem voní jehličí a ať chcete nebo ne, ve vzduchu jsou cítit Vánoce. 

Každou neděli si symbolicky zapálíme svíčku a s přítelem si vychutnáváme pár chvil naprosté relaxace, klidu a nic nedělání. A když si k tomu uvaříme svařené víno a zachumláme se do deky, pak je to idylka a chvíle k nezaplacení. 

A protože chci, abychom se na Vánoce těšili všichni společně a vy odpočítávali dny spolu se mnou, bude na vás na blogu čekat každou adventní neděli jedna soutěž. Každá bude představovat onu jednu svíčku, kterou spolu zapálíme a uděláme si tak ten předvánoční čas hezky sváteční.

A o co za dárek ukrývá ta první adventní neděle? Rtěnku ve fialovém a lak v modrém odstínu. Přesné barvy neprozradím, ať máte také nějaké překvapení. Ale třeba to někdo odhalí.



Pro to, abych mohla dárek pod stromeček nadělit právě někomu z vás, musíte splnit pár jednoduchých podmínek:
  • sledovat můj blog na jednom z kanálů (facebook, instagram, gfc)
  • napsat mi do komentáře, jak si zdobíte svůj domov v předvánočním čase vy
  • připojit email pro případ výhry

Soutěž končí 5.11.2015 o půlnoci a vítěz bude vylosován.
Přeji vám hodně štěstí a užívejte si tento kouzelný čas hezky v klidu. Za ničím se nehoňte a už vůbec se nestresujte třeba tím, že musíte uklízet a upéct desítky druhů cukroví.

You May Also Like

36 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.