Vánoční edice Yves Rocher

by - listopadu 05, 2015

Zavřete oči a představte si, že se procházíte tím nejútulnějším domem, který si dovedete představit. Z jednoho koutu se line vůně jablek s kapkou vanilky, ve druhém na vás čeká pomeranč a skořice, v dáli ucítíte pomeranč a mandli a celou procházku završí čistá vanilka

Tak přesně takto voní nová vánoční edice Yves Rocher. Že se vám to líbí? Ani se nedivím. Při představení této edice jsem si připadala jako na vánoční besídce a přála jsem si, abych mohla ty voňavé produkty i ochutnat. Bohužel to ale nešlo, tak jsem si alespoň pochutnala na sladkém občerstvení, které pro nás bylo nachystáno.

Co se dostupnosti edice týče, tak vůni jablka si již můžete zakoupit a ty zbylé kolekce budou k dostání od 16. listopadu 2015. Každá kolekce obsahuje trochu jiné kosmetické produkty a u vánočního jablka si můžete koupit i svíčku. Cenově vyjdou produkty od 99,- až do 219,-. Šumivá tableta stojí 29,- a malé balení sprchového gelu 49,-





Každá kolekce obsahuje sprchový gel a tělové mléko, přičemž některé z nich obsahují třpytky. K dostání budou také peelingové sprchové gely, a to v kolekcích s pomerančem. Šumivé tablety do koupele či toaletní vodu si pak můžete pořídit s vůní vánočního jablka. S vůní pomeranče si můžete zakoupit také krémy na ruce či tekuté mýdlo. Ve vánočních vůních na vás čekají dokonce i balzámy na rty. Namažete si rty vanilkou a nebo zvolíte šťavnatý pomeranč? Sladkou tečkou je pak vanilkový olej do koupele, který voní naprosto božsky!

A která kolekce mě zaujala nejvíce? Právě vanilka a s ní i vánoční jablko. Už teď se těším na to, až si zapálím svíčku, hodím si do horké vany šumivou tabletu a budu jen tak relaxovat. 


Kdo z vás už omrkl vánoční edici v obchodech a která kolekce vás nejvíce zaujala?
A pokud chcete vidět produkty "naživo", mrkněte na můj vlogovací kanál.

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.