Vánoční wishlist aneb dopis Ježíškovi

by - prosince 15, 2015

Milý Ježíšku,

Štědrý den se nezastavitelně blíží a já si dávám jako vždy trochu na čas a vše dělám na poslední chvíli. Letošní rok byl plný dobrodružství, zvratů, neočekávaných okamžiků a situací a přinesl mi spoustu zážitků a nového do mého života.

Během uplynulých měsíců jsem si víc než kdy dřív uvědomila, jak je důležitý čas, který trávíme se svými blízkými a že vše se může změnit během jediného malého okamžiku. Vánoce jsou pro mě obdobím, kdy setkávání s přáteli má najednou větší kouzlo a večer, který trávím s těmi nejbližšími u nazdobeného stromečku se snažím pokaždé vtěsnat do paměti tak intenzivně, abych z něj mohla čerpat vzpomínky kdykoli se mi zachce.

I letos, jako každý rok jsem se rozhodla napsat již tradiční dopis, kde sděluji svá přání. Tím největším je, aby na Štědrý den padaly z nebe sněhové vločky a my se zase sešli všichni u rozsvícených světýlek v místnosti, kde se bude vzduchem linout vůně jehličí. A to si nepřeji jen pro sebe, ale i pro všechny, kteří čtou tyto řádky a pro všechny, které mám ráda.

Upřímně, lhala bych, kdybych si zde přála jen samé věci jako štěstí, zdraví a lásku a tvrdila bych, že po ničem jiném netoužím. I já si přeji materiální věci. Letos jsou to ale samé praktické a řekla bych i tak trochu potřebné věci.

Jako blogerka si přeji nový notebook, který bude výkonný, bílý a bude mým nerozlučným parťákem do dalších let při psaní článků a stříhání videí. Jako žena si pak přeji novou kabelku. Unosila bych hnědou, protože v mém botníku je tato barva častá a tak nějak se mi líbí, když kabelka a boty ladí. Tu z wishlistu jsem objevila u značky Carpisa. Černou, malou crossbody kabelku bych zase unosila při příležitostech, kdy u sebe potřebuji jen to nejnutnější. A tyhle dvě ze Zoot se opravdu povedly. V poslední řadě si jako člověk, který se snaží využít každé minuty, přeji hodinky. Elegantní náramkové, které podtrhují ženskost a mé dlouho obdivované hodinky Cluse, které jsou pro mě natolik stylovým kouskem, že jejich instagram sjíždím každý den, a to několikrát. 

To jsou všechna má letošní přání. 
Takže se ozvu zase příští rok a doufám, že si ty letošní Vánoce všichni krásně užijeme.

Co si letos přejete pod stromečkem najít vy?

You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.