Co přinesl Ježíšek

by - ledna 01, 2016

Vánoční svátky a novoroční oslavy máme za sebou a spolu s tímto obdobím skončila i má malá blogová dovolená. Doufám, že jste si uplynulé dny náramně užily s těmi, které máte rádi a že jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli. Klidně se mi pochlubte. A třeba mi i napište, který dárek od vás udělal ostatním největší radost.

Já se totiž tak trochu pochlubím taky a to hned dneska. Musím říct, že v posledních třech letech si přijdu jako to dítě, které před několika lety chodilo kolem zabalených dárků a hádalo, co se asi pod tím krásným, barevným papírem ukrývá.  Jenže letos poprvé se stalo to, že jsem neuhodla ani jeden dárek. O to větší překvapení to však bylo a řeknu vám, že to nebylo vůbec špatné.

Jeden dárek jsem si nadělila i sama. Už několik let jsem marně pátrala po medailonku s řetízkem, který by byl podle mých představ a který jsem chtěla darovat jak mně, tak i sestře, abychom měly společný, sesterský šperk. Letos jsem byla smířená s tím, že opět nic neseženu, až jsem narazila na instagramu na paní, která vyrábí úžasné náramky. A tak jsem nám nechala jeden takový společný vyrobit.

No a ty ostatní už jsem dostala od svých blízkých. Roztomilé připínáčky s ptáčky, které mě konečně donutí vytvořit si inspirační nástěnku, jsem ze začátku zkoumala a muselo mi být vysvětleno, na co vlastně jsou. Nebylo to totiž na první pohled poznat a já pořád viděla jen ty ptáčky a ne to, co ukrývají pod sebou, tedy špendlík.


Vůně C-Thru Lovely Garden byla velkým překvapením a musím říct, že jsem asi našla novou oblíbenou vůni. Na první očichání jsem si ji zamilovala a všechny ostatní parfémy jsem teď dala stranou. Ženská, svěží vůně se sladkým nádechem, který doprovází lehounký dřevitý tón. Broskev, jasmín, růže, pižmo - to je jen malý výčet vůní, které se ve flakónku ukrývají. 

Posledním dárkem, který vám dnes ukáži, byly náramkové hodinky, po kterých jsem toužila už několik let. Neměla jsem žádnou představu. Chtěla jsem aby byly elegantní a z bílého kovu. A to se podařilo. Mám z nich obrovskou radost. Jen se musím naučit chodit kolem dveří bez toho, aniž bych se do nich bouchla rukou a tím si hodinky poničila. Občas jsem totiž vážně šikula.

Pokud jste zvědaví, co dalšího jsem dostala, mrkněte na video (klik), kde vám ukážu nějaké další kousky.

Jaké byly vaše vánoční dárky?




You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.