Nedělní odpoledne

by - ledna 04, 2016

Neděle je den, který si u mě již tradičně žádá jistý odpolední rituál a vlastně je to něco, bez čeho už si tak nějak ten svůj závěr víkendu nedovedu představit. Nevím, ale najde se třeba někdo i mezi vámi, kdo si takové své pravidelné chvilky užívá a vyhlíží je, až přijde jejich čas.

Tradiční péče o nehty a vybírání barvy pro nadcházející dny, to je už takový základní nedělní prvek. Gabriella Salvete si se svým STARS Enamel v odstínu 01 Lila vybojovala první místo a tak přišla řada právě na tento pískový lak. Jenže ono to není jen o tom lakování. Skleněný pilník, na který nedám dopustit, se postará o dokonalý tvar, olejíček od Yves Rocher zvláční nehtové lůžko a balzám Atopikderm od Saloos si zase chválí mé ruce. Fantastická čtyřka, která se postará o dokonalý vzhled a upravené ruce.


Zatím co na nehtech zasychá ona fialkovo-vínová barva, já se můžu vrhnout do plánování nadcházejícího týdne. Zapisuji, přelepuji, maluji a listuji stránkami, na kterých je naplánováno vše důležité. O tom, jak si plánuji a zdobím svůj diář mám připravené video, takže sledujte můj youtube kanál JBYbyPetra, kde se už brzy můžete podívat.





Posledních pár minut mé oddechové chvilky jsem věnovala péči o vlasy. Zpevňující sérum od Yves Rocher je mléčné textury a nanáším ho spíše do konečků než na celou délku vlasů. Vlasy jsou hebké a lesklé a navíc nádherně voní. Stačí dvě až tři zmáčknutí pumpičky, takže lahvička vystačí na delší dobu.


Těch pár desítek minut uteče vždy jako voda, ale stihnu během nich to, co potřebuji a u čeho si odpočinu. A já takových pár minut doporučuji každému z vás. A že zrovna nedělní odpoledne? Možná proto, že je to čas rozjímání a člověk se snaží užít si ještě poslední víkendové momenty.

Máte nějaký svůj podobný rituál?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.