Travel plan 2016

by - ledna 20, 2016

Měla jsem to štěstí, že už jako malá jsem se mohla díky neskutečné pracovitosti rodičů podívat za hranice České republiky. Milovala jsem cestování! Vzpomínám si, jaké to bylo, když jsem se poprvé dotkla chodidly horkého písku, nadechla jsem se a do plic jsem pustila mořský vzduch a dlaně jsem si nechala omývat slanou vodou. Po návratu domů jsem si přála, aby mi mé zlatavé opálení zůstalo co nejdéle, protože mi připomínalo všechny ty krásné chvíle a místa, které se mi při mém cestování naskytly.

Tenkrát jsem si tak nějak slíbila, že i já budu dřít na to, abych mohla cestovat a dopřávat si ty nezapomenutelné momenty. A osud chtěl mou vášeň nejspíš podpořit i tím, že i mé budoucí studium, ke kterému mě přivedlo hned několik náhod, mělo s cestováním hodně společného. 



V roce 2015 jsem svého cestovatelského ducha uspokojila, řekla bych nadmíru. Začátkem roku jsme si užili pár dní v Londýně, ve městě, které se zapsalo do mého srdce už při první návštěvě a které budu navštěvovat ráda pořád dokola. V létě jsme si naordinovali pár odpočinkových dní v Rakousku. Tuhle zemi si naopak zamiloval můj přítel, který už druhý den našeho pobytu plánoval, jak si tam pořídí malý penzion a bude žít spokojený život a jak spolu se mnou připraví pro hosty nezapomenutelný a báječný pobyt. Naše větší cestovatelské dobrodružství jsme zakončili na Mallorce, která se stala tak trochu našim druhým domovem. Vždy k ní budu mít blízko, ale myslím, že nastal čas, aby uvolnila místo dalším destinacím. Proto se taky začal, už na začátku roku, rýsovat náš cestovatelský plán.




Letos jsme se rozhodli, že cestování neuložíme ke spánku, ale naopak ho budeme udržovat vzhůru, a to v nejvyšší možné míře. V hlavě už se nám rýsují různá dobrodružství, tajné plány a prstem jezdíme po mapě po místech, kam bychom se chtěli vydat. Víc vám zatím neprozradím, protože bych nerada něco zakřikla, ale určitě vám o všem povím v pravou chvíli. Ale abych vám dala alespoň malou ochutnávku toho, co se začíná rýsovat, tak vám prozradím, že si už několik let přeji vidět rozkvetlé Holandsko a procházet se po Amsterdamu.

A zatím co budu dál plánovat to, kam se v roce 2016 podíváme, vy mi můžete napsat, kam byste se chtěli vydat vy.


You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.