Dříve než jdu spát

by - února 17, 2016

Těžknou mi víčka a okolní zvuky se mi vzdalují. Jasná známka toho, že na mě padá únava a je nejvyšší čas jít spát. Ještě předtím, než se ale zachumlám do peřin a nechám si zdát nejrozmanitější sny, mě čeká taková moje malá rutina.

Nikdy, ale opravdu nikdy nezapomínám na důkladné odlíčení a je mi úplně jedno, jak moc jsem unavená.  K odlíčení očí používám už pár let dvoufázový odličovač s chrpou od Yves Rocher. Je jemný,  neštípe, krásně odlíčí a vyhovuje mi také to, že je mastnější. Mám pocit, že mé oční okolí díky tomu tolik netrpí. Stačí nanést na vatový tampónek, na pár vteřin přiložit k očím a pak jemně setřít. Ačkoli odličovač příliš neubývá, tak má lahvička se již začíná vyprazdňovat a já začínám vyhlížet akci, abych si mohla pořídit další.

O zbytek pleti se pak stará božsky vonící bio čistící balzám na obličej Inlight. Jemná vůně rozmarýnu je tak uklidňující, že se mi pak krásně usíná. Jednou z hlavních složek balzámu je navíc zelený čaj, který má velké množství přínosů pro vaši pleť. Určitě se podívejte na mé video, kde o různých účincích mluvím.


Po pár dalších minutách a několika dalších procedurách se konečně dostávám do postele a když tomu čas a má únava dovolí, sahám po knížce. Ano, čas - protože jsem ten typ člověka, co potřebuje alespoň sedm hodin kvalitního spánku. A když mi zbývá i třeba jen deset minut, beru do ruky "Zbožňuju Londýn" a nechávám se ukolébat řádky plnými písmenek. Jsem teprve na začátku, ale jakmile otočím poslední stránku, určitě vám o knížce napíši v mé rubrice "Z knižního koutku".

Je nějaká věc, kterou večer nevynecháte?

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.