Jsme krásné

by - února 04, 2016

Jako malá jsem si ráda půjčovala máminy korále, rtěnky a hrála jsem si na princezny. Pár let na to jsem si přála být herečkou a zpěvačkou a procházela jsem se hrdě po smyšleném červeném koberci a rozdávala úsměvy na všechny strany mým fanouškům, které mi v dětském pokoji nahrazovali plyšáci. A když vzal někdo z okolí do ruky fotoaparát, velmi ochotně jsem zaujala tu nejlepší pózu, zazubila jsem se a v očích se mi rozsvítila jiskra.

Občas si přeji, abych oplývala opět takovou sebedůvěrou a připadala si krásná. Snažím se na tom ale pracovat a najdou se světlé chvilky, kdy se na sebe podívám a řeknu si, že mi to vážně sluší. Jen to chce ještě vypilovat.


Bylo by krásné, kdyby to uměla také každá z vás, pochválit se. Podle průzkumu se pouze 1% českých žen považuje za krásné a já jsem ráda, že značka Dove se snaží svými kampaněmi tohle procento navýšit. Musíme se mít rády a nehledě na to, co tvrdí okolí a jak moc si o sobě myslíte opak, najděte si na sobě něco, co můžete vyzdvihnout. Můžou to být vaše oči, vlasy, ale také smysl pro humor a nebo umění upéct ten nejlepší dort v sousedství. 

A právě nejnovější kampaň nám značka Dove představila v dokonalém prostředí restaurace SOHO. Prostřednictvím webové stránky jsmekrasne.cz chce inspirovat české ženy ke změně svého hodnocení, které bývá často příliš kritické. Chce je naučit mít se ráda a nebýt k sobě tak přísná.


A pomoci můžete i vy. Můžete navštívit stránky a zapojit se třeba svým příběhem, ale můžete také svým kamarádkám pomoci vidět na sobě to úžasné. A vy se na sebe usmějte do zrcadla a pochvalte se za každou věc, kterou zvládnete. 

A hlavně nezapomeňte, že jste krásné!

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.