Koupě roku!

by - února 11, 2016

Před několika dny se mi podařila uskutečnit koupě tohoto roku, a to máme za sebou teprve leden. Tak moc si tento nákup považuji, tak moc to bylo výhodné a tak moc mě daná věc okouzlila. Nebylo to nic plánovaného a vlastně jsem do toho obchodu ani nechtěla jít já. Ale jak sami uvidíte, ten kousek si o to vyloženě prosil a křičel na mě, že ho tam nemůžu nechat a musím si ho odnést domů. Tím pokladem je nová kabelka značky Carpisa. Aktovkový vzhled, dlouhý popruh a naprosto úchvatná kombinace tmavě modré a švestkové barvy. Až ji o kousek níž uvidíte, určitě mě pochopíte. A pokud ji chcete vidět v celé kráse, určitě mrkněte na video na mém youtube kanále JBYbyPetra, kde ji věnuji velkou část.

Stejně tak věnuji část videa nové paletce očních stínů, které jsem dostala díky instagramové výzvě, do které jsem se zapojila. Paletka Freedom je pro mě jedna velká neznámá, tedy byla. Na první pohled nádhera s dokonalou kombinací odstínů. Na druhý pohled nadšení trochu ustoupilo, protože většina stínů je málo pigmentovaná a některé dokonce práší, a to více než dost. Ostatně, ve videu můžete posoudit sami.

Spolu s paletkou mi doma přistál také lak na nehty Flormar v odstínu P08. Je to krásná barva, která se bude na příchozí jaro náramně hodit. Je to taková ta veselá, rozverná a bude lákat pohledy vašeho okolí. Myslím, že nebude trvat dlouho, a brzy ji vyzkouším v akci.

Poslední novinky, které vám dnes ukážu, jsou papírenské. Nálepky a washipáska s motivem cupcaků. Verča z blogu Blueberry Pink mě prostě zná a ví, jak mi udělat radost. Myslím, že ji budu na návštěvu zvát častěji, protože mě vždy překvapí nějakou takovou dokonalou maličkostí.

A mě dnes zajímá - co jste kdy označili za koupi roku právě vy?


You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.