Jaro, jsi tady?

by - března 17, 2016

Snažím se soustředit na ťukání do klávesnice a napsat něco smysluplného, ale sluneční paprsky, které se nečekaně objevily po další sněhové nadílce mi to nedovolují. Místo toho přemýšlím nad tím, jak to bude skvělé, vychutnat si svou první kávu na terase, pohoupat se v nové houpačce a dát si za svitu svíček sklenku vína, přičemž budu zabalená v dece a nechám se ovívat jarním vánkem, který má po večerch ještě chladný přízvuk. 




A protože se na tyhle chvíle neskutečně těším, rozhodla jsem se jaro přivolat vším, čím to jde. Kromě toho, že jsem vyběhla na svou první letošní trať a zahodila jsem tak poslední zbytky zimní lenosti, vzala jsem si do parády všechny květináče a košíčky co jsem doma našla a začala je plnit jarními květinami. Narcisy, tulipány, sedmikrásky, hyacinty a primule. To by bylo, abych to jaro nepřivolala. Takovou tečkou za celou přípravou byl věnec, který jsem sehnala v jednom úžasném květinářství Provance v Kladně. Ten už si hoví pěkně na dveřích a vítá mě pokaždé, když vcházím domů. 

Nikdy jsem si nemyslela, že zrovna já budu dobrovolně sázet květiny. Ještě před pár lety bych se viděla, jak sedím v rušné kavárně a užívám se všechen ten život, ale ne vždy se představy naplní a já musím říct, že tohle je mnohem větší relax. Ovšem ani kavárnám se nevyhýbám, jen hledám ty, které mají určité kouzlo a kde do mě nestrkají ostatní lidé, kteří čekají na svůj šálek horkého, lahodného nápoje.



Jak si zdobíte na jaro své domovy vy? A řešíte vůbec nějak sezónní výzdobu?

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.