Když jaro vystřídá zima

by - března 01, 2016

Už jsem se tak trochu naladila na příchod jara. Nakoupila jsem jarní cibulky, osázela jimi truhlíky a do květináčků jsem naaranžovala prvosenky. Když jsem pozorovala za okny svou chloubu, užívala jsem si sluneční paprsky, které se přes okno dobývaly k nám domů. Jenže to všechno netrvalo ani pár dní a já musela zase vytáhnout huňatý svetr. Miluji sníh, přijde mi to kouzelné, ale tak nějak jsem s ním už nepočítala.

A tak se v posledních dnech snažím zahřát jak jen to jde. Třeba taková horká čokoláda, kterou si vychutnávám, když jsem zachumlaná pod dekou a v ruce držím dobrou knížku - to má něco do sebe. Takovou chvilku si teď dopřávám každý den. Někdy čokoládu vyměním za čaj, jindy ji vystřídá káva a místo knížky vám třeba píši článek. Všechno je to ale velmi příjemné a já si u toho odpočinu pěkně v teple domova. A nejskvělejší na tom je, když se mi podaří domů dorazit ještě za světla a můžu pozorovat tu nádhernou mrazivou krajinu, která je za oknem, které mě dělí od minusových teplot.


A když selže tato varianta a stejně se mi zasteskne po jaru, pak sáhnu po jarních novinkách od Yves Rocher. Svěží vůně ovesného sprchového oleje vás dostane. Už dříve jsem měla ovesný sprchový gel od této značky, který byl spíše krémový. A protože jsem ho měla ráda, tak jsem vděčná za to, že mi byl tato novinka zaslána a mám možnost ji vyzkoušet. Po sprše pak nanáším zjemňující olej. Tělové oleje mám ráda a tohle je už asi pátý v pořadí, který vlastním. Hydratační tělové mléko a rostlinný tělový peeling s pudrem z meruňkových jader na své testování teprve čekají, ale vůně meruněk je tak silná, že mě to bude určitě lákat zajít do obchodu a nějaké ty meruňky si koupit a zakousnout se do nich. 

Tak takto zatím bojuji s chladným počasím a zimou, která vystřídala jaro a jestli se zase brzy neobjeví sluníčko a teploty nebudou šplhat nad deset stupňů, určitě si najdu nějaký další způsob, jak přečkat tu dobu, než začne vše kvést.

Jak snášíte tyto změny počasí a které si užíváte víc, jaro nebo zimu?

You May Also Like

11 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.