Zase ty novinky

by - března 29, 2016

Opět usedám na své místečko u dveří na terasu, abych vám napsala dalších pár řádků. Od jarního článku se událo pár změn. Ona houpačka už je venku a já mám za sebou první zhoupnutí, které je mimochodem strašně uklidňující. Myslím, že v ní budu trávit dlouhé hodiny při čtení knih, nebo jen tak při podřimování.

Jaro už ukázalo svou plnou sílu a já pevně doufám, že to tak bude i nadále. Ani nevím čím to je, ale den mi zlepší i to, že si musím ráno při cestě do práce nasadit sluneční brýle, abych se nestala postrachem všech řidičů. Ty sluneční paprsky mají něco do sebe a pozitivní energie mám teď na rozdávání. 

K té dobré náladě určitě přispěly i nějaké ty novinky. V první řadě kokosové tělové mléko od Yves Rocher, které voní tak úžasně, že vás v myšlenkách přenese na pláž. A je už na vás, jestli tam chcete být s koktejlem v ruce a nebo se projíždět na koni při západu slunce. Když tak píšu tato slova, měla bych si začít zařizovat nějakou dovolenou, protože tohle není ani trochu špatná představa.

Abych na tu dobrou náladu nezapomínala, pořídila jsem nám domů jeden motivační obraz, který máme na očích každé ráno. V obchodě Pepco ho našel vlastně přítel, takže jsem ráda, že je tak vysoký, že vidí i do horních polic, kam málokterý zákazník dosáhne a kde se často ukrývají opravdové poklady.

No a aby těch novinek nebylo málo, mám pro vás mini recenzi BB krému od značky Cien, který si můžete zakoupit v Lidlu. Už na instagramu jsem avizovala, že jsem ho dostala k testování a mile mě překvapil. Pokožku nevysušuje, ani když jej nanesu bez jakéhokoli hydratačního krému. V tomhle tedy nelže a opravdu hydratuje. Je potřeba trochu větší množství pro rovnoměrné nanesení na pleť, ale nanáší se dobře a na pleti je příjemný. Co mě mrzí je to, že příliš nekryje. Spíše lehce vyrovná barevný tón pleti a potlačí jemné začervenání. Takže ten, kdo žádá krytí a na pohled bezchybnou pleť, bude muset sáhnout po něčem jiném. Já ho používám hlavně o víkendu, kdy nepotřebuji žádné extra krytí a chci si jen dopřát lehké maskování a rozjasnění pleti. Seženete ho v odstínu light a medium, a to za 59,90kč.

Jaké novinky máte vy? Pochlubte se, co je u vás nového.


You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.