Instagramové střípky

by - dubna 12, 2016

Možná mě sledujete na instagramu a možná taky ne. Proto jsem se rozhodla, ukázat vám takové malé střípky z toho, co všechno se tam za poslední dny událo a taky něco navíc. Já sama jsem instagramu propadla vlastně úplně náhodou a to dávno po tom, co všichni okolo mě byli zběhlí a aplikaci ovládali levou zadní. 

Pořád jsem vlastně nechápala, co na tom všichni mají. Jednoho dne jsem si tedy založila účet jby_bypetra a začala jsem prozkoumávat, co všechno to nabízí. Jak si dovedete představit, propadla jsem tomu docela rychle. Ačkoli se podívám na nové fotky každý den, stejně si pořád říkám, že i hodina denně by byla málo, aby toho člověk viděl dost. Možná vám někdy povím o mých oblíbených profilech a vy mi můžete povědět zase o těch vašich.

A o čem nejčastěji vypovídají mé fotky? O všem. Stejně tak, jako tento blog, tak i instagram zahrnuje vše, co mě obklopuje. Holdujete kosmetice? Najdete ji tam. Máte rádi zvířata? Pak si přijdete na své při fotkách našeho mazla Stacie a nejnovějšího člena rodiny Vločky. Nechybí ale ani móda, jídlo a občas nějaké to selfie. Bez toho by to vlastně nebylo ono. A je toho mnohem víc, však se mrkněte.

Nedávno jsem třeba vychvalovala můj nejnovější lakovací přírůstek. Dokonalý lak z dílny DM drogerie v pudrovém odstínu. Také jsem vás pozvala alespoň virtuálně na snídani, kdy se podávaly palačinky. Je to vlastně skvělé, moct mezi lidi sdílet pomocí fotek vše, co máte rádi.


Je však ještě něco, o čem jsem ještě na instagramu nepsala, a to tento CC krém od značky Astrid, který je krásně hydratační a lehce sjednotí barvu pleti. Dobře se nanáší a na pleti vydrží nehnutě skoro celý den. Není příliš krycí a tak je vhodný spíše pro ty, kteří nemají velké nedokonalosti. Ale popravdě BB a CC krémy jsou z mého pohledu spíše pro to, aby zvýraznily přirozenou krásu a jen tomu zkrášlení lehce pomohly. Nebo znáte nějaký BB či CC krém, který by opravdu zastoupil krycí make-up?

To jsou tedy takové malé střípky a jestli se mnou chcete být ve spojení téměř každý den, tak se potkáme na instagramu.

Máte také instagramový účet? Napište mi jej a nebo i nějaký váš oblíbený.

You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.